Műsorújság
RTL Most

Egy női Ocean’s Eleven jöhet?

Már korábban megpendítették a hírt, hogy a híres rablós, George Clooney vezette sorozat kaphat egy érdekes spin-offot, amiben egy női csapat rafkózna egy picit. Ráadásul Sandra Bullock-kal az élen. És tényleg!

A tavaly ősszel megindult pletykálkodás természetesen megindított egy találgatás-hullámot is, amelyben mindenki a banda lehetséges tagjait próbálja megtippelni. Eddig Cate Blanchett, Elizabeth Banks, Mindy Kaling és Helena Bonham Carter kerültek szóba.

Azonban biztosan csak azt tudjuk, hogy Bullocknak köze lesz a bulihoz, illetve Az éhezők viadala első részének rendezője, Gary Ross rendezi majd a filmet, ami Ocean’s Eight néven fut majd.

Az eredeti sorozat rajongói is – elvileg – megnyugodhatnak, hiszen az azokat rendező Steven Soderbergh nagyon jó barátja Ross-nak, és már régóta követik és segítik egymás munkáit.

 


Ross egy nemrég adott interjújában árulta el, hogy mire is számíthatunk majd, állítása szerint nem kell izgulni, az Ocean’s Eight hasonló stílusú lesz, mint az eredetiek.

„Steven Soderberg és én nagyon jó barátok vagyunk, és nem hiszem, hogy neki kezdtünk volna ennek a projektnek, ha nem lennénk. Az Ocean’s Eight egy folytatás, egy kiegészítés lesz. Ráadásul Steven a film producere.” – mesélte.

Ahogy mondta, egyáltalán nem akarja megváltoztatni, vagy újra feltalálni a formátum hangulatát. Arról azonban egy szót sem szólt, hogy kik szerepelnek majd a filmben. Csupán ennyi hangzott el:

„Ha bármit is mondanék, attól felrobbanna az internet!”

Vajon a Szellemirtók női verziója után, hogyan fogadják ezt az ötletet a mozinézők?

Forrás: EW
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók