Műsorújság
RTL Most

Egy egész karrier egyetlen képen?!

Bizony néhány digitális művésznek köszönhetően, most láthatjuk kedvenc színészeink sikert hozó szerepeit gyors egymás utánban és hála nekik, megbizonyosodhatunk arról is, hogy az aktuális sztár mennyire sokoldalú!

1. Leonardo DiCaprio

Kezdjük a mém gyárosok kedvencével, az idén végre Oscar-díjat nyert Leóval, akinek nem egy - egyébként már régebben is a díjat megérdemelt – alakítását is ábrázolták az alkotók!

2. Johnny Depp

Az egyik legegyedibb színészként tartják számon, nem riad vissza sem  az olló kezektől, sem pedig a különböző sminkektől vagy maszkoktól! Bár mostanában már inkább sok, mint érdekes, Depp gifjéből egyértelműen kiderülhet számunkra, hogy nem véletlenül van az A-listás sztárok között és, hogy érdemes még odafigyelni rá!

3. Tom Hanks

Mindenki Forrest Gump-ja, a kétszeres Oscar-díjas Tom Hanks, legyen szó számkivetettségről, vagy űrbéli kalandról, mindig tökéletesen teljesít a rá osztott szerepében! A szerepeiben az egyetlen közös nevező az, hogy mindegyiket remekül játszotta el!

4. Matt Demon

Imádtuk a Good Will Huntingot, de sosem gondoltuk volna, hogy a jól fésült szőke srácból lehet akár cowboy, megmentésre szoruló katona, űrhajós vagy éppen a felső tízezerért ácsingózó mindenre képes szélhámos! És mégis, Matt Demon a szép mosolyú fiatal srácból előbb akció hőssé, majd komoly színésszé nőtte ki magát!

5. Jim Carrey

A gumiarcú színész a ’90-es évek óta szórakoztat, hol zöldre maszkírózva, hol letört foggal, bárgyún viszi véghez mindezt, de olyan is akadt már, hogy nem kifejezetten állt a jó oldalon! Sőt, azt sem mindig értettük, mit beszél, de az biztos, hogy a mindig állati szerethető figurája oda szegez minket a képernyő elé!

6. Christian Bale

Ha valakit, őt biztosan nem lehet bekategorizálni! Szerencsénkre a képeket készítő művészeknek is sikerült elkapnia a színész legjellemzőbb karaktereit. Ugyanis Mr. Bale bármire képes egy szerepért, legyen szó fogyásról vagy gyúrásról, esetleges mentális problémákról vagy éppen humorról, tehetségétől újra és újra eldobjuk az agyunkat!

7. Arnold Schwarzenegger

Az évek során sokféle szerepben láthattuk már a metsző állú színészt. Nem állítjuk, hogy kaméleon módjára váltogatta a karaktereit, de mégsem egy Steven Seagal mimikáról beszélünk! Be kell, hogy valljuk, elnézve a villódzó jelmezeket, Kalifornia volt kormányzója mégis csak eljátszotta a legfélelmetesebb halál osztót, Gotham leghűvösebb vérmérsékletű gonoszát, valamint nem egy vicces vagy kevésbé vicces filmtörténeti pillanatot is köszönhetünk neki!

8. Robert De Niro

A szintén kétszeres Oscar-díjas színész fizimiskája sok kedvenc filmünk szereplőihez hozzáolvadt, ilyenek a Taxisofőr és a Keresztapa II karakterei, vagy a Dühöngő bika bokszolója is! Arról nem is beszélve, hogy milyen jól eltalált karikatúra ez a színész legendáról!

9. Sacha Baron Cohen

Elsőre felismerhető, de utánozhatatlan alteregókat hozott létre Ali G, Brüno és Efawadh személyében, mindemellett pedig bizonyította színészi rátermettségét komolyabb filmek kissé bolondos szerepeiben is!

10. Will Ferrell

Lassan már elhagyhatatlan figurájává válik az amerikai vígjátékoknak, de Ferrell mégsem válik unalmassá! Lapföldről szökött manóként, vagy világuralomra törő divatdiktátorként is megállja a helyét, de ha a színészetre mégis ráunna, még mindig jó eséllyel pályázhatna egy tévébemondói pozícióra, persze csak ha a főszerkesztő sem veszi túl komolyan magát!

Bár a szemünk nem biztos, hogy bírná a további villogó képeket, kíváncsian várjuk a művészek milyen újabb sztárportréval rukkolnak elő legközelebb!

Forrás: Graphicurry
Képek: Graphicurry

Legnézettebb videók