Műsorújság
RTL Most

Dobj el mindent, a Deadpool 2 új előzetesét azonnal látnod kell!

Pár héttel ezelőtt az új főszereplőt, Kábelt ismerhettük meg közelebbről a Deadpool 2 előzetesében, most pedig végre fényderült a film történetére is, egy eszméletlenül pörgős trailerben.

A sztori szerint a nagyszájú zsoldos egy fiatal mutánst (Julian Dennison) próbál megvédeni a már említett időutazó mutánstól, Kábeltől. Josh Brolin karaktere valószínűleg feladja majd a leckét Deadpoolnak, a véreskezű félig-meddig szuperhős ugyanis kénytelen lesz csapatot verbuválni maga köré. Itt jön majd a képbe a már sokat promózott Domino, az előző rész Negasonic Teenage Warheadje, és úgy tűnik néhány eddig ismeretlen, új mutáns is.

Az új szereplők között szerepel Terry Crews, aki főleg a Feláldozhatók filmekből és sorozatokból lehet ismerős számunkra, illetve az Az gyilkos bohócát, Bill Skarsgardot is elcsíphettük pár képkocka erejéig az előzetesben.

És, hogy miért kifejezetten izgalmas Deadpool csapatverbuválása? Mert nevén is nevezi őket, úgy néz ki, hogy a Deadpool 2-ben láthatjuk először az X-Force összeállását!

Azoknak, akik esetleg nem tudnák, az X-Force a Marvel képregényuniverzum egyik leghíresebb mutánscsapata, persze csak az X-Men után. A formáció számos inkarnációt megélt, egy azonban közös a csapat minden verziójában: olyan mutánsokból áll, akik nem restek bemocskolni a kezeiket – akár vérrel is – a jó cél érdekében. A képregények lapjain tagja volt a csapatnak Farkas, Árnyék, Angyal, na és persze akárcsak a filmben, Deadpool és Kábel is.

Mivel Kábel alapvetően nem rosszfiúként szokott feltűnni a képregényekben, így elég valószínű, hogy a film egy pontján Ő is átáll majd Deadpool csapatába, a kérdés csak, hogy akkor vajon ki jelenti majd rájuk az igazi fenyegetést?

A Deadpool 2 2018. májusában érkezik a mozikba.

 

Legnézettebb videók