Műsorújság
RTL Most

David Fincher rendezi a Z világháború folytatását!

A régi rendező Juan Antonio Boyana ugyanis elfoglalt a Jurassic World 2 munkálataival, így Brad Pitt - aki nemcsak szereplőként, de producerként is visszatér a moziba - a Harcosok Klubja alkotója mellett döntött.

Ez pedig nem meglepő, hiszen a rendezőnek és Pitt-nek egész filmes múltja van, gondoljunk csak a kultikussá vált Hetedik, illetve a már említett Harcosok Klubja vagy a Benjamin Button különös élete című filmekre! Arról nem is beszélve, hogy Fincher rendezte a nagy népszerűségnek örvendő Holtodiglan mozit is!

A Z világháború 2 eredetileg 2017 júniusára készült volna el, de úgy tűnik, a film bemutatását elhalasztják majd.

Az első rész, különböző produkciós problémái és a harmadszorra is újra forgatott anyagok költsége ellenére is, 540 millió dolláros bevételt hozott. A filmet egyébként hazánkban forgatták, ahogyan már sok más nagy mozit is, vegyük csak a legutóbbi példát a Tom Hanks főszereplésével készült Inferno-t vagy a Szárnyas fejvadás 2-t, aminek munkálatai még csak most kezdődnek, de Ryan Gosling már Budapesten van!

A folytatásban szerepelni fog Brad Pitt, valamint Cristian Lazar is, akit idén láthatunk a Legendás állatok és megfigyelésük című moziban is!

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók