Műsorújság
RTL Most

Daniel Day-Lewis a bevált receptet követi?

Az angol színész végre megint forgatásba kezd, a 2013-as Lincon óta nem igazán láthattuk a vásznon, azonban most újabb nagyszabású projektbe fog, nem is akárkivel! Lehet egy újabb Oscar-díj lesz a végeredménye?

Sir Daniel Day-Lewis, egy különleges filmet készít, Paul Thomas Anderson-nal, akinek tulajdonképpen a második aranyszobrát köszönheti!

A Vérző olaj rendezőjével úgy tűnik, ismét egy csapatot alkotnak, bár az új mű címét meg nem tudni. A munkálatok még a korai szakaszban vannak, az viszont biztos, hogy az 1950-es évek New York-i divatvilágába kalauzol majd bennünket Anderson forgatókönyve, ami még mindig folyamatban van, ahogy az is, hogy megtalálják Lewis partnernőjét!

A kettejük részvétele már biztos, a producerek és a stúdió kiléte viszont még kérdéses, de nem hisszük, hogy nagyon aggódnunk kéne, hiszen ki ne akarná támogatni ezt a nyerő párost?

Főleg, hogy a sármos színész az elmúlt időszakban pihentette a filmezést, amin nem is lepődünk meg három megnyert Oscar-díj után! Abban is biztosak lehetünk, hogy Lewis jól megfontolta az ajánlatot hiszen - mint tudjuk - ritkán nyúl mellé, ezt bizonyítják a már említett elismerések, valamint az is, hogy rendre kiemelkedő személyeket alakít filmjeiben, mint például az amerikai elnököt Abraham Lincoln-t, vagy a 8 és 1/2 rendezőjét, Federico Fellini-t!

Anderson pedig az Inherent Vice-on dolgozott Joaquin Phoenix-szel, akit már szintén rendezett korábban a The Master című filmje során, ami egyébként három kategóriában is kiérdemelte az Akadémia figyelmét, bár a jelöléseket nem váltották szoborra. Valamint az elmúlt időszakban több zenésszel is együttműködött, például az új lemezzel visszatérő Radioheaddel!

Mi pedig már alig várjuk, hogy még több információhoz jussunk!

Ti örültök a nagy bejelentésnek?

Forrás: empireonline.com, independent.co.uk.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók