Műsorújság
RTL Most

Clint Eastwood és fia közös filmben?

A 4-szeres Oscar-díjas legenda fia legújabb akciófilmjében, a Kipörgetve című mozijában luxusautókkal száguldozik a csodás Riviéra veszélyes útjain. Vajon utoléri egyszer az édesapját?

„Gyerekként árgus szemekkel figyeltem a forgatásokon, ahogy apa autókon ugrál, és kaszkadőr nélkül bevállal bármilyen rizikós jelenetet. Oltári szerencsés vagyok, hogy most ugyanezt csinálhatom. Újra kölyöknek érzem magamat.” 


A sármos színész mindenben apja tanácsait követi, és keményen meg is dolgozik a sikerért. Scott pár éve még csaposként ténykedett egy San Diego-i bárban, miközben meghallgatásokra járt.

„Apám nem könnyítette meg a helyzetemet, és ezért örökké hálás leszek neki. Megtanultam a leckét, hogyan gondoskodjak magamról és hogy senkitől ne várjak szívességet.”

Scottot nem csak vezetni tanította meg a neves színész-rendező, de az egészséges életmódra is ő ösztönözte, és persze az ifjú titán filmek iránti rajongása is édesapjához köthető.

 

„Nagyon szeretnék majd egyszer együtt dolgozni Martin Scorsesevel, vagy Ridley Scottal, de persze az első helyen Clint Eastwood áll. (nevet) Minden álmom, hogy egyszer főszerepet játszhassak a filmjében. Már egy ideje beszélgetünk is egy közös filmről.” 


Scott képzett pilóta, aktív környezetvédő, kiváló sportoló, igazi gentleman, aki most végre bizonyíthatja mennyire jól áll neki a stílusos tolvaj szerepe: menő autókkal száguldozik Marseille és Párizs utcáin, a gyönyörű kubai szépség Ana De Armas oldalán. És bár a hírek szerint a két színész eléggé összemelegedett a forgatások alatt, Scott szíve már foglalt, a 24 éves sportriporter, Maddie Serviente ejtette rabul, aki talán már a Kipörgetve európai premierjére is elkíséri őt.   
 

Forrás: Freeman Film

Legnézettebb videók