Műsorújság
RTL Most

Christian Bale ismét sokkolta rajongóit!

A sármos színész megint megváltozott egy szerep kedvéért, sőt, rá sem lehet ismerni! Most összegyűjtöttük legdurvább átalakulásait és azt is eláruljuk, melyik film miatt formálódott át!

Az Oscar- és Golden Globe-díjas színész szinte bármit hajlandó megtenni azért, hogy hitelesen alakítson egy rábízott karaktert.

Brad Anderson A gépész című filmje miatt, képes volt 30 kilótól megszabadulni, hogy eljátszhassa az inszomniás főszereplő karakterét. A súlyvesztés mögött állítólag az áll, hogy naponta csupán egy almán és néhány szál cigarettán élt.

A 2013-as Amerikai botrány kedvéért hajlandó volt arra is, hogy egy kopasz foltot borotváljon a fejére, ráadásul körülbelül 20 kg-ot hízott, hogy hitelesen hozhassa Irving Rosenfeldet.

Az Amerikai pszichó őrült főszerepéért kitartóan edzett, diétázott és szolizott, ugyanis a készítők egyértelműen közölték vele, hogy mást szánnak a filmbe. A sors mégis úgy hozta, hogy a produkció által kijelölt színész lemondta a felkérést - egyébként mai napig tisztázatlan okok miatt - így övé lett Patrick Bateman karaktere. Sokan azt állítják, a visszalépéshez köze volt Balenek is.

Most az egyik legbefolyásosabb amerikai alelnök, Dick Cheney bőrébe bújik, aki George W. Bush jobbkeze volt! Ráadásul nemcsak a súlya gyarapodott több mint 20 kilóval, hanem az egész arca átalakult! Leborotválta a szakállát, a szemöldökét pedig kiszőkíttette, hogy még nagyobb legyen a hasonlóság.

 

A post shared by Start a Tab (@start_a_tab) on


Az egyelőre még cím nélküli Cheney-filmet most kezdik el majd forgatni, és Adam McKay rendezi majd, akivel Bale már A nagy dobásban is együtt dolgozott. Szerepel még a filmben Amy Adams, aki az alelnök feleségét játssza és Steve Carell is, aki a védelmi minisztert, Donald Rumsfeldet alakítja majd.

Forrás: Variety
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók