Műsorújság
RTL Most

Chris Evans anya pici fiából igazi szexszimbólummá nőtte ki magát!

Amerika Kapitányként érte el a világhírnév, amibe egy picit bele is roppant, azóta azonban magabiztosan töri össze minden egyes női rajongója szívét. Egy színész, aki élete szerepét többször is elutasította, és egy férfi, aki rendezőként akarja befejezni a karrierjét.

Az 1981-ben született kissrác, aki a nővére nyomdokait követve keveredett bele a színészetbe - pedig eredetileg festő szeretett volna lenni -, aki egész fiatalkorában egy vékony kis suhanc volt, aki mindenre vágyott, csak a hírnévre nem, most az egyik leghíresebb Chris a világon. Igen, néha mindannyian elbizonytalanodunk, hogy éppen Evans-ről vagy Prattről beszélünk, de ezek pillanatnyi elmezavarok csupán.

Az elsőre végtelenül magabiztos macsónak tűnő srác közel sem cipel akkora egót, mint például jóbarátja Robert Downey Jr. Ő az a színész, akit rá kell beszélni a nagy kalandokra. Persze bulizni nagyon is szeret. Híressé vált egy vele készített interjú, aminek az elkészítése közben olyan szinten belazultak az újságíróval, hogy egész nap magával vitte  a hölgyet és a vége egy homályos parti és egy annál is szerelmesebb média szakmunkás lett.
 Azonban amikor a munkáról van szó, nem igazán volt a tervei között, hogy végtelen magaslatokba törjön, és szárnyára kapja a hírnév. Így történhetett meg, hogy megannyi kisebb filmmel a háta mögött - Már megint egy dilis amcsi film, Halálbiztos vizsga, Mobil, Egy bébiszitter naplója... stb. -, őt akarták Amerika Kapitány szerepére. Ő azonban többször is elutasította a 6 filmre szóló szerződést, mert előre rettegett az ezzel járó felhajtástól. És azt is nagyon jól tudta, hogy nem bírja a sajtókörutakkal járó stresszt: a Fantasztikus Négyes promózása során idegösszeroppanást is kapott.
 

Innen érkezett a sok-sok nem. Robert Downey Jr. azonban volt annyira kitartó, hogy meggyőzze, erre igent kell mondania!
 

Megtette, és azonnal terapeutához is vonult, hogy felkészítse magát lelkileg a rá váró végtelen őrületre. De nemcsak a szakemberekre támaszkodik, hiszen bevallása szerint imád önsegítő könyveket olvasgatni. Ki gondolta volna, hogy érzékeny szívet takar a Kapitány gúnyája…?

Pedig de! Olyannyira érzelgős, hogy felnőtt férfiként is büszkén vállalja, hogy Disney-fanatikus, ráadásul A kis hableány összes betétdalát kívülről fújja. És ezt még lehet fokozni! A többször is szexszimbólumnak megválasztott fiatalember ugyanis egy igazi „anyuci pici fia”.
 Csakis édesanyja miatt egy sztepp színpadot építtetett a háza alagsorába, lévén anyukája profi táncos volt fiatal korában. És nemcsak a mama szereti megkopogtatni a padlót a különös cipőkben, hiszen stresszűzés gyanánt Evans is megmozgatja a végtagjait néha-néha. Igen, tud szteppelni! Lépjünk túl ezen.

Mindemellett egy igazi jótét lélek is! Ha a rajongókról van szó, akkor nem ismer határokat. Pár éve mindenhol csak Chris és Chris (aka Evans és Pratt) fogadásáról lehetett hallani, a két színész ugyanis az ellenkező csapatok drukkerei voltak a Super Bowl akkori döntőjén. A játék eredményeként a vesztes teljes harci díszbe öltözve ment el gyerekeket látogatni egy kórházba. Ez a szerencsés Pratt lett, azonban Evans is vele tartott, hogy a beteg apróságokat együtt derítsék jobb kedvre. És ezt ráadásul kétszer is eljátszották!

Nem mellesleg, a bostoni születésű és neveltetésű Evans rendszeres látogatója a helyi kórháznak, ahol mindig igyekszik egy kis mókát vinni a kicsik életébe. Sőt, ha már rákényszerítik a promó körutakra, igyekszik minél többet jótékonykodni közben: így esett az is, hogy egy szülinapos kissrácot köszöntött fel egyetlen cupcake-kel a kezében, egy egész mozira való gyerek előtt.

És ha már az érzelgős oldalát boncolgatjuk, akkor lessük meg, hogy két nővérén és imádott édesanyján kívül, kik tudták eddig elrabolni a Kapitány szívét! Hogy mennyi hódításáról tudunk, az igazából lényegtelen, hiszen tippünk szerint, közel sem fedi le a valós számokat. A híresebb barátnői közül Minka Kelly, Lilly Collins, illetve az 5 évig tartó kapcsolata Jessica Biellel mozgatta meg jobban a sajtó fantáziáját. Legutóbb pedig a harmadik Amerika Kapitány - kritikánk itt - kapcsán pörgött fel a sajtó, és mindenki Elizabeth Olsennel akarta összeboronálni. Ki tudja, mennyi alapja van a dolognak.
 Anno Scarlett Johanssonnal is összehozta volna mindenki, hiszen egy időben úgy tűnt, hogy csak együtt hajlandóak filmeket forgatni. Nem vicc, eddig összesen nyolc közös filmjük van - négy Bosszúállók, két Amerika Kapitány, egy Halálbiztos vizsga és Egy bébiszitter naplója. Úgyhogy náluk már bőven beszélhetünk összhangról és komfortról, ha a felvételekről van szó. Nem is véletlen, hogy az Amerika Kapitány második részében, a Tél katonájában szinte az összes közös párbeszédüket ketten írták meg.

Evans-re amúgy is jellemző a kreativitás, hiszen a Fantasztikus Négyes első részének forgatása alatt is végig improvizálta a jeleneteit, egyetlen előre megírt szöveget sem használt fel. Ezt a fajta önkifejezési vágyát pedig nemcsak a szövegek terén, de a rendezésben is kifejezhette már a Before We Go (A szerelem útján) című filmjében, melyben a Star Trek második részéből megismert Alice Eve-vel játszik együtt. A rendezés tehát már nem álom többé!

Ne feledjük tehát, a kreatív, érző szívű, ámde csajozó gép külsejű fiatalemberrel megannyi filmben találkozhatunk, a szuperhős kalandjain kívül is.

 

Képek: Tumblr
Forrás: phactual, boomsbeat, IMDB

Legnézettebb videók