Műsorújság
RTL Most

Bajban vannak a Star Trek film készítői?

Idén 50 éves lesz a Star Trek Univerzum. Éppen ezért különösen kritikus szemmel figyelik a rajongók a júliusban mozikba kerülő Star Trek sorozat 3. részét, ami a Beyond alcímet kapta. A közönség véleményének hatására, számos pótforgatásra került sor.

A nagy Star Wars hype közepette tavaly került a nagyérdemű elé a 3. Star Trek film előzetese, mely igen vegyes fogadtatásban részesült. A rendezői széket J.J. Abramstől Justin Lin vette át, akinek a Halálos iramban szériát is köszönhetjük. Abrams a Star Wars miatt lépett vissza.
A rajongók egyértelműen megfogalmazott kritikája miatt a rendező gyorsan el is vonult pótforgatni ami sokáig elhúzódott, hiszen számos jelenetet kellett újragondolni, plusz részletekkel kibővíteni a filmet. Itt jön az extra, ugyanis a pótforgatások során egy újabb színésznővel bővült a szereplőgárda, mégpedig Shohreh Aghdashlooval, aki a Föderáció parancsnokát játssza majd.

 


A közönség legfőbb panasza az volt, hogy a trailer alapján úgy gondolják, a történet elveszíti varázsát és hangulatát. Azt a Star Trek hangulatot, amit nem az akció és a látvány tesz azzá, ami. A stúdió egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a rajongóknak nem kell aggódnia, és hogy egy-egy ilyen nagy költségvetésű filmnél a pótforgatás természetes. Sőt egy olyan információ is napvilágot látott, hogy bár a trilógiát terveztek, egy negyedik részre is aláírták már a szerződést a készítők.

Kíváncsian várjuk Justin Linnek sikerül-e megugrania azt, amit J.J. Abramsnek sikerült a Star Wars 7. epizódjánál. A Star Trek: Mindenen túl 2016. július 22-én kerül a hazai mozikba.

Forrás: CinemaBlend
Képek: Tumblr

Legnézettebb videók