Műsorújság
RTL Most

Bajban a Tökéletes hang harmadik része?

Úgy tűnik, a folytatás rendező nélkül maradt, ugyanis Elizabeth Banks kiszállt a projektből. Persze nem mondott le minden feladatáról, azonban a film megálmodásáról igen.

Szomorú hírek érkeztek az acapella sztoriról: noha a második részt sikerre kormányozta Banks – világszerte 285 millió dollárt hozott –, most úgy döntött, inkább lemond a rendezői pozícióról, mivel a túl sok teendői mellett nem jutott idő a családjára.

Persze, igyekeztek mindenkit megnyugtatni: a színésznő nem egy másik projekt miatt dobta az éneklős komédiát, csupán a túlzsúfoltság nála is elérte a végső határt. Producerként és szereplőként azonban továbbra is részt vesz majd a lányos kalandokban.


Tényleg nem lesz ideje a pihenésre: ő rendezi a Charlie angyalai reboot-ot, valamint a Red Queen című filmet is. Ráadásul, a Power Rangers-filmben ő alakítja majd a főgonoszt, Repulsát.

Valószínűleg az ő távozása is közrejátszott abban, hogy az eredeti tervekhez képest elcsúsztatták a harmadik rész bemutatóját: 2017 nyaráról decemberre.

Más változásról azonban egyelőre nem tudni. A főbb szereplők mind visszatérnek majd a nagyvásznon: Anna Kendrick, Rebel Wilson és Brittany Snow egyaránt.


Reméljük, több átok nem sújtja a filmet!

Forrás: Variety
Képek: Tumblr

 

Legnézettebb videók