Műsorújság
RTL Most

Azta! Újabb nagy nevek és újabb szörnyes sztorik a Dark Univerzum-ban!

Vajon Tom Cruisék mellett kiket láthatunk majd, Drakula illetve Farksember jelmezében? Jennif Lawrence tényleg új kalandok után néz? És Michael Fassbender ezúttal, hogyan rabolja majd el a női nézők szívét? Most megtudhatod!

Az Universal hivatalosan bejelentette, hogy a modernizált klasszikus szörnysztoriknak - melyek célja a közönség új generációinak meghódítása - a Dark Universe (Sötét Univerzum) nevet adták!

A múmia után tervezett filmek között pedig látható lesz például a Frankenstein menyasszonya, aminek rendezője az Oscar-díjas Bill Condon lesz és hamarosan a címszereplő színésznőt is megnevezik. A film 2019 februárjában kerül a mozikba.

Valamint A láthatatlan ember című mozi, melynek főszereplője Johnny Depp lesz, a Frankestein-film húzóneve pedig az Oscar-díjas Javier Bardem.

 

A post shared by ComingSoon.net (@comingsoonnet) on

A Dark Universe filmjeit egyébként egy közös szál szövi át. A történet szerint létezik egy titokzatos nemzetközi szervezet, a Prodigium, amelynek célja, hogy felkutassa, és ha kell, elpusztítsa a különféle szörnyeket. A Prodigium a világ kormányaitól függetlenül működik, vezetője a titokzatos és briliáns elméjű dr. Henry Jekyll, akit már az előzetesekben is láthattunk Russell Crowe-nak köszönhetően!

Most pedig úgy tűnik, újabb szörnyekkel bővülhet az Univerzum, ugyanis az alkotók nemrég bejelentették a fentiek mellett, elkészül az Operaház fantomja, a Drakula, a Fekete-Lagúna teremtménye, valamint a Notre Dame-i toronyőr mozifilm is!

És, hogy mindezeket ki fogja alakítani?

 

A post shared by GQ (@gq) on

A stúdiónak már pontos elképzelései vannak e téren is, így nem csoda, hogy a már így is sztárokkal teletűzdelt alkotásokhoz újabb nagy neveket szeretnének szerződtetni!

A kérdés már csak az, hogy Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, valamint Michael Fassbedner - hogy csak néhányat említsünk azok közül az A-listás sztárok közül, akiket megkörnyékezett az Universal – vállalják-e majd a felkérést, és ha igen, melyik történet főhőseként elevenednek majd meg a vásznon?

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com, Tumblr.com

Legnézettebb videók