Műsorújság
RTL Most

Azta! A setét torony új előzetese megborzongat a kánikulában is!

A Stephen King klasszikusából készült film legújabb kedvcsinálója sötétebb, mint az eddigi, ráadásul megszólal benne maga az alkotó, King és persze az olyan sztárok is, mint Idris Elba és Matthew McConaughey! Vajon ők, mit szólnak a történethez? Mutatjuk!

A setét torony az egyik legnépszerűbb és legambiciózusabb alkotása az amerikai írónak, akinek műveit nem először viszik vászonra, ám ilyen nagyszabású film eddig nem készült egyetlen regényéből sem!

A történet cselekménye egy revolverhős körül forog, aki a végtelen pusztában vándorol. Igazi harcos, aki az igazság nyomában jár, és szörnyekkel viaskodik. Roland Deschain (Idris Elba) magányos harcos, aki a Setét Toronyt keresi. Elmúlt világok árnyai nyomasztják, miközben maga is világok és korok között közlekedik. A Mid-World utolsó gengszterének vándorlását egy Jake (Tom Taylor) nevű kisfiú megjelenése zavarja meg, valamint a Setét Toronyt fenyegető mindennél hatalmasabb sötét erők!

 

A post shared by The Dark Tower (@darktowermovie) on

Az új trailer-ben pedig maguk a szereplők, Idris Elba és Matthe McConaughey mesélik el, mi a jelentősége a mágikus toronynak, valamint, hogy mit várhatunk a karaktereiktől.

Ahogyan Stephen King is elárulja, mi a véleménye a készülő filmről, és annak főszereplőiről!

Vajon az író elégedett a színészek teljesítményével?

Kattints a videóra és kiderül!

Ne feledd, A setét torony című film augusztus 3-tól a mozikban!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók