Műsorújság
RTL Most

Azt hiszed, nem lehet gyönyörűbb a Szárnyas fejvadász 2? Akkor csak figyelj!

Már az eddigi képeivel és előzeteseivel is kikészített minket az ikonikus sci-fi remekmű folytatása, a készítők most azonban erre is rátettek egy lapáttal! Nézd bele az exkluzív videóba, amiben a főszereplők mesélnek a sztoriról.

Ha arra vetemednénk, hogy elmerülünk a filmes sci-fi birodalomban, akkor elkerülhetetlen origó ebben a világban a Ridley Scott rendezésével – 1988-ban – életre keltett Szárnyas fejvadász. Szerencsére, a legendás rendező most sem hagyta maga mögött gyermekét, hiszen a második rész munkálataiban is részt vett producerként. Valószínűleg nem is bírt volna nemet mondani rá, a következőt nyilatkozta:

„Jó érzés újra itthon lenni!”


Mindezt Scott abban az exkluzív videóban mesélte el, amit a film 35. évfordulójának alkalmából adtak ki a második rész készítői. Igazi gyöngyszem lehet ez a kultikus történet rajongóinak, hiszen a látványos előzetesek után, most új jeleneteket is megleshetünk a folytatásból.

És továbbra is csak annyit tudunk hápogni: eláll tőle a lélegzetünk!

Denis Villeneuve, rendező is tisztában van vele, hogy mekkora elvárással kell megküzdenie egy ilyen kaliberű film esetében:

„Ryan Gosling-gal megbékéltünk azzal a ténnyel, hogy a siker esélyei eléggé kicsik. Azért vállaltam el az egészet, mert nagyon erős a forgatókönyv. De nem számít, mit teszel, nem számít, mennyire jól csinálod a dolgodat, mindig az elődhöz hasonlítanak majd, ami egy mestermű! Úgyhogy ezzel megbékéltem, és így szabadnak érzem magam!”

 

„Létrehoztak egy világot, ami egy élő és lélegző univerzum” – mondta Gosling.


Gosling-nak és Villeneuve-nek tehát óriási újdonság és kihívás, miközben Scott-nak és eredeti főszereplőjének, Harrison Ford-nak egy igazi múltidézés. Az ikonikus színész nevetve meg is jegyzi a videóban, hogy olyan érzés volt visszatérnie a Szárnyas fejvadászhoz, mint amikor egy nagyon régi ruháját akarja újra felvenni… kérdés, hogy még mindig jól áll-e neki. De biztosak vagyunk benne, hogy igen!

A majd négy perces videóban, nemcsak az előzetes képei köszönnek vissza, de a kulisszák mögé is bepillanthatunk, a felvételekbe, a látványvilág megálmodásába!

„Sosem dolgoztam még olyan filmen, amiben ennyi helyszín és megvilágítás van. Technikailag meglehetősen bonyolult!” – mesélte a vezető operatőr, Roger Deakins.


Az biztos, hogy minden részletre odafigyeltek és a látványvilág egyedülálló módon fog arcon csapni minket a hazánkban forgatott második fejezetben Már ez a pár snitt is felvillanyozott bennünket!

De hagyjuk is a dumát, nézzétek meg velünk a sokat emlegetett videót!

Legnézettebb videók