Műsorújság
RTL Most

Azt hiszed az összes Leonardo DiCaprio filmet láttad már?

Biztosak vagyunk benne, hogy egy-két klasszikus neked is kimaradt a szülinapos sztár repertoárjából! Ezért most összeszedtünk nektek öt olyan filmet, amit valószínűleg még nem láttál a ma 42 éves színésszel.

Dicaprio nemcsak színészként, de természetvédő aktivistaként is sokat letett már az asztalra, azt pedig nem is gondolnád, hogy nem csak hollywoodi kasszasikerekben szerepelt az évek során:

1. Teljes napfogyatkozás

Az Arthur Rimbaud (Leonardo DiCaprio) és Paul Verlaine (David Thewlis) viharos szerelméről szóló filmben, a fiatal francia költőt alakítja, őszinte naivitással, így egy a világból teljesen kiábrándult fiút láthatunk, aki romantikus ábrándképeket kutatva rohan a vesztébe.

Remek történet még annál is jobb színészekkel!

2. Sztárral szemben

 


Woody Allen rendezésében Kenneth Branagh és Melanie Griffith oldalán láthatjuk, egy fiatal színész szerepében, de feltűnik még a filmben a kilencvenes évek elhagyhatatlan jelképe Winona Ryder és Charlize Theron is.

Bizony Leó már meglehetősen fiatalon dolgozhatott a híres rendezővel!

3. Don kocsmája

A dán-svéd filmdrámában nem mással játszott együtt, mint gyerekkori legjobb barátjával Tobey Maguire-rel, akivel azóta már A nagy Gatsby című filmben is együtt láthattuk.

A film négy srácról és az asztaltársaságukról szól, akikhez később csatlakoznak randi partnereik is, kivéve a DiCaprio által megformált Derek-hez, akinek pechje van a nőkkel.

4. Marvin szobája

Meryl Streep és Diane Keaton ismét együtt a vásznon!

Lee (Meryl Streep) és Bessie (Diane Keaton) testvérek, akik évekig nem találkoznak, ám mikor kiderül, hogy Bessie súlyos beteg, Lee azonnal a segítségére rohan elmegyógyintézetben élő idősebbik fiával Hank (Leonardo DiCaprio) és kisebbik gyermekével Charlie-val.

Az alkotás drámai témáját eltekintve egy nagyon szórakoztató, kivételes alakításokat felvonultató filmről van szó!

5. Gyorsabb a halálnál

Sam Raimi fimjében Sharon Stone-nal, Gene Hackman-nel és Russel Crowe-val dolgozhatott együtt a tehetséges színész, aki könnyedén megállta a helyét már akkor is a sztárok között és persze a Vadnyugaton is!

Nem csoda, hogy a későbbiekben is gyakran vállalt hasonló témájú filmeket.

Boldog Születésnapot Leó!

Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók