Műsorújság
RTL Most

Atyaég! A tetovált lány óta nem találkoztunk ilyen thrillerrel!

Michael Fassbender legújabb filmje a The Snowman című vérfagyasztó mozi, mely egy sorozatgyilkos utáni hajszáról szól, garantáltan lehűti a kedvedet, az előzetese után pedig egy darabig még biztosan áldani fogod a kánikulát!

A mozifilm alapjául a nagy népszerűségnek örvendő - Jo Nesbo - azonos című regénye szolgált, melyben egy sorozatgyilkos az első hó leesése után szedi áldozatait és akit évekig képtelen elcsípni a rendőrség. Ám jön Harry Hole detektív (Michael Fassbender) és segítőtársa Katrine Bratt (Rebecca Ferguson), hogy még a nagy havazás előtt megállítsák a véreskezű gyilkost, ám a nyomozás következtében, hamar világossá válik, hogy egy macska-egér játszmáról van szó, ahol jelenesetben Snowman üldözi valójában, az őt elfogni akaró rendőröket!

Ha az izgalmas történet nem lenne elég, a skandináv krimiket idéző látvány és a hihetetlen zene is jócskán rá tesz egy lapáttal arra az élményre, amit a film előzetese nyújt, ráadásul a két főszereplő mellett, olyan sztárok tűnnek még fel, mint J.K. Simmons, Val Kilmer, Chlöe Sevigny és Toby Jones.

A The Snowman című film Tomas Alfredson rendezésében ősszel - még mielőtt beköszöntene az első hó – lesz látható a mozikban!

Forrás: theplaylist.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók