Műsorújság
RTL Most

Atyaég! A Mamma Mia 2 teljes stábbal, hatalmas nevekkel máris forog!

Hiába közeledünk a nyár végéhez, ahelyett, hogy visszasírnánk az ideit, mi már biztosan a jövő évit várjuk, hiszen megkapjuk a kedvencünk folytatását. Na, de mi köze ehhez Tom Hanksnek?

Már nemcsak ígérgetés, hanem valóság! A Mamma Mia: Here We Go Again felvételei hivatalosan is megkezdődtek, ami nem is csoda, hiszen összeállt az egész stáb, hogy ismét csodát tegyenek!

Ezúttal azonban nemcsak Görögországba repítenek minket vissza, hanem az időben is, éppen ezért nem kevés új szereplőt is láthatunk, akik a már ismert és imádott nagyöregek fiatalkori másait alakíthatják.

Így lesz például Lily Jamesből a fiatal Donna, akit az eredetiben Meryl Streep alakított, de ne feledkezzünk meg a két lökött barátnőről sem, Roseiról (Julie Walters) és Tanyáról (Christine Baranski) sem, akiket ezúttal Alexa Davis és Jessica Keenan Wynn formálhat majd meg.

Ám férfi fronton is szükség van az erősítésre, hiszen a három sármos és lehetséges apuka is volt ifjú és bohó!

 

A post shared by Jeremy Irvine (@_jeremyirvine) on

Pierce Brosnan Samjének fiatalabb kiadását, a szintén nagyon helyes Jeremy Irvine játszhatja majd, Bill-t (Stellan Skarsgard) Josh Dylan személyesítheti meg, míg Harryt (Colin Firth) Hugh Skinner.

Az A-listás sztárok mögött ráadásul ugyancsak nagy nevek állnak, hiszen a dallamok megkomponálásában ezúttal is részt vesznek az ABBA zenekar tagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus.

A filmet Ol Parker írja és rendezi, producerként pedig maga Tom Hanks támogatja az alkotást!

 

A post shared by Movie News Now (@movienewsnow) on

Tíz évvel tehát az első rész sikere után, ismét ABBA dalokra ugrabugrálhatunk majd a régi és az új szereplőkkel!

Mit kívánhatnánk még?

Legyen már jövő nyár!

Forrás: movieweb.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók