Műsorújság
RTL Most

Amy Adams mégsem eresztheti ki a hangját!

A Mielőtt meghaltam sikere után, Jean-Marc Vallée elhatározta, hogy megfilmesíti Janis Joplin életét, aminek főszerepére, Hollywood egyik kedvenc vörösét választotta. Most azonban úgy tűnik, ez mégsem valósulhat meg!

Az egyik külföldi lapnak adott interjújában ugyanis, a rendező lerántotta a leplet a következő projektjéről, ami nem egy mozifilm, hanem egy minisorozat lesz. Majd azt is elmondta, hogy a sorozat a Holtodiglan írójának, Gillian Flynn, Sharpe Objects című szerzeményén alapszik majd.

A meglepő mégis inkább az, hogy Jean-Marc Vallée, így sem mondott le arról, hogy az Éjszakai ragadozók sztárjával dolgozzon, hiába nem lesz Janis Joplin-film, a Sharpe Objects című sorozat főhősét Amy Adams alakítja majd!

„Nagyon régóta dolgozunk ezen, de közben a Janis Joplin-sztorit is terveztük Amy-vel, aztán kiderült, hogy az nem valósulhat meg, így hát mondtam Amy-nek szeretném, ha csatlakozna a Sharpe Objects-hez, ő pedig igent mondott!”

A széria cselekménye egyébként egy riporterről szól, aki visszatér a szülővárosába, hogy utána járjon két fiatal lány meggyilkolásának, és persze mindeközben a saját démonjaival is meg kell küzdenie.

Akármennyire is ígéretes a sorozat története, mi azért sajnáljuk, hogy nem láthatjuk Amy Adams-szet, ahogyan a világ egyik legnagyobb hangú énekesnőjének a bőrébe bújik!

Forrás: theplaylist.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók