Műsorújság
RTL Most

Ajjaj, mi köze a Szárnyas fejvadásznak az új James Bond-filmhez?

Ma egyszerűen tobzódunk a 007-esről szóló hírekben! Tudod, ki lesz a főgonosz? Hogy ki rendezi majd az új sztorit, és hogy mi lesz a címe? Hát most megtudhatod, ahogyan sok más dolgot is!

Hónapokon át tartó szervezkedések árán, végül ismét Daniel Craig lehet őfelsége elsőszámú titkos ügynöke, ám nemcsak ő tér vissza a régebbi filmekből, hanem napjaink egyik legnépszerűbb és legszívszorítóbb slágereit készítő énekesnő, Adele is!

Az eddig Bond25-ként emlegetett alkotás egyébként a Shutterhand címen fut újabban és már azt is tudni lehet, hogy a Craig által játszott kém ezúttal egy vak gazfickóval kell, hogy szembeszálljon a világ megmentése érdekében. Ugyanis 007-esünk egy rosszul sikerült rendőri rajtaütést próbál kivizsgálni, a szálak pedig a már említett gazemberhez vezetik, aki a francia Únió nevű bűnszervezet vezére.

Kíváncsian várjuk, vajon ki lesz a legmegfelelőbb az ellenlábas szerepére!

Emellett az is kiderült, hogy a legújabb fejezet 2019 novemberére várható, a forgatókönyvét pedig Neal Purvis és Robert Wade írja, míg a direktori székbe a Szárnyas fejvadász 2049 rendezőjét, Denis Villeneuvét csábítgatják!

Ráadásul, ha mindez nem lenne elég információ, akkor úgy tűnik, már azt is sejteni lehet, hogy ezúttal merre forog majd a kamera, vagyis, hogy mely országokban tűnik majd fel James Bond! A Never Dream of Dying című regényen alapuló mozi munkálatai Japánban, Franciaországban és Horvátországban folynak majd.

Ki tudja, lehetséges, hogy Daniel Craigék még hozzánk is benéznek?

Forrás: movieweb.com
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók