Műsorújság
RTL Most

A Szárnyas fejvadász nem áll meg a második résznél?

A jövő év legjobban várt filmje végre trailer-t kapott, most pedig a rendezője azt is elárulta, tovább tervez a sci-fi-vel, ugyanis nagyon reméli, hogy sikeres lesz, az egyébként Amerikában R-rated besorolású mozi!

Denis Villeneuve megerősítette, a Szárnyas fajvadász 2 - ami a Blade Runner 2049 címet viseli - korhatáros lesz, akárcsak az olyan nagysikerű filmek, mint a Deadpool, amit szintén csak felnőtt felügyelettel nézhettek meg a 17 éven aluliak.

„A producereim szeretnek emlékeztetni arra, hogy ez a legdrágább film, ami 17 éven felülieknek készült. Ők ezt mókásnak találják, én meg azt, hogy ennek ellenére is ez az egész „indie-nek” meg független filmnek van csúfolva!”

 

A photo posted by Movie News Now (@movienewsnow) on


A rendező pedig itt még nem állt meg!

„Kudarcra vagyok ítélve, mert szeretem a sci-fi irodalmat. De van még két ötletem, aminek megvalósítása attól függ, hogyan fogadják a Szárnyas fajvadász 2-t, én mindenesetre szeretném folytatni!”

Ha pedig mindez nem lett volna elég, kaptunk néhány fotót is a Budapesten forgatott filmből, hogy könnyebben el tudjuk képzelni, hogyan is fest a világunk harminc évvel az eredeti cselekmény után.

Valamint először láthatjuk az Ana de Armas által játszott női karaktert is.

 

A photo posted by Movie News Now (@movienewsnow) on


De ne feledkezzünk meg a K nevű tisztről, akit Ryan Gosling alakít, illetve Rick Deckard-ról sem, akit ezúttal is Harrison Ford testesít meg!

A Blade Runner 2049 a tengerentúlon, 2017 őszén kerül a mozikba!

Forrás: theplaylist.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók