Műsorújság
RTL Most

A Szárnyas fejvadász 2 új előzetese annyira epik lett, hogy a hideg kirázz majd tőle!

Egyszerűen nem tudunk, nem szuperlatívuszokban beszélni a moziról, hiszen két kedvencünk is benne van, ráadásul Budapesten forgatták és most végre olyan látványorgiát és sztorit is kaptunk, amitől leesett az állunk! Komolyan elkezdtük várni az őszt!

Bizony a Harrison Ford és Ryan Gosling főszereplésével készült film - aminek producere Ridley Scott, a rendezője pedig Denis Villeneuve - új trailer-t kapott, amit rendesen összetettek!

Van benne akció, dög, fülbemászó zene és még Jared Leto meg Robin Wright is!

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

Az idei CinemaCon-on, Gosling azt nyilatkozta, hogy mindenki, aki beül a moziba, hogy megnézze a Szárnyas fejvadász 2-t, az győződjön meg róla, hogy nem a széke szélén ül. Akkor nem igazán értettük, miről is lehet szó, de ezt az ízelítőt látva, biztosak vagyunk benne, hogy ha nem ujjongva fogunk ugrálni a film alatt, akkor bizony tényleg kénytelenek leszünk megkapaszkodni!

 

A post shared by IndieWire (@indiewire) on

A Szárnyas fejvadász 2049 harmincöt évvel azután hogy az első fejezet legendássá vált, visszatér, hogy ezúttal K tiszt (Ryan Gosling) történetét ismerhessük meg, aki a Los Angeles-i rendőrségen dolgozik és felfed egy titkos tervet, arról hogyan akarják elpusztítani a fennmaradt civilizációt. Így a tiszt felkeresi Rick Deckard-ot (Harrison Ford), hogy az ő segítségét kérje az ügyben.

Nézd meg te is a mozi legújabb előzetesét, hogy te is megbizonyosodhass róla, hogy a második fejezet is méltó lesz az első rész sikerére!

A Szárnyas fejvadász 2 októbertől a mozikban!

Forrás: Indiewire.com
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók