Műsorújság
RTL Most

A Szárnyas fejvadász 2-től már most kiráz minket a hideg!

Harminc évvel az első rész után, most újabb fejezetet kap az ikonikus történet, amiben Harrison Ford visszatérése mellett Ryan Gosling számít a legnagyobb fogásnak. És végre elő-előzetest is kaptunk!

A beetetés megtörtént, és a film készítői könnyedén kifogtak minket. Eddig csupán érdeklődve olvasgattuk és kerestük az újabbnál újabb híreket a folytatásról, sőt magyarként még nagyobb volt az izgalom, hiszen nálunk forgatták a filmet.

Most viszont teljes extázisba kerültünk, hiszen ha nem is egy valódi előzetest, csupán egy apró kis bepillantást kaptunk, Denis Villeneuve rendezése máris egy igazi csemegének tűnik.

Az atmoszféra, a kietlen vidék, Los Angeles jövőbeli, sötét látványvilága – mindez egyszerre tud friss és ugyanannyira múltidéző lenni. Ráadásul – ha nem is sokat –, de a semminél azért többet tudunk meg Gosling karakteréről, K-ról, aki egy titok nyomait követve összefut a legendával, Forddal.

 


Ennyire kevéstől, rég dobtuk el így az agyunkat! Sajnos, a filmet nem most rögtön kapjuk majd meg, várnunk kell egészen jövő őszig: 2017 októberében érkezik a második felvonás.

Persze, ennyi alapján nem kellene máris elkönyvelnünk a sikert, azonban Villeneuve nem volt egyedül ebben a buliban, hiszen az eredeti rendezője Ridley Scott most ott csücsül a producerek között, a forgatókönyvön pedig Michael Green (Logan, Alien: Covenant) és az első rész írója, Hampton Fancher dolgozott. A biztos alapok tehát ott lehetnek.

A színészgárda ráadásul Fordékon kívül olyan neveket vonultat fel, mint például Jared Leto, Mackenzie Davis, Dave Bautista vagy éppen Robin Wright.

Forrás: Collider, The Playlist

Legnézettebb videók