Műsorújság
RTL Most

A hét mesterlövész előzetese nagyot durrant!

A történet feldolgozásában olyan kedvenceink szerepelnek, mint Chris Pratt, Denzel Washington, Ethan Hawke és még sorolhatnánk, most pedig végre láthatjuk is a vadnyugat hőseit!

Az előzetesből kiderül, hogy a városban egy könyörtelen iparos önhatalmúan kormányon, akinek a neve Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard) és, aki ellen a kétségbeesett lakosság felbérel hét törvényen kívülit: többek között fejvadászokat és szerencsejátékosokat is a védelmük érdekében!

A hét mesterlövész: Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D'Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo), és Red Harvest (Martin Sensmeier).

 


Ahogyan a zsiványok felkészítik a várost az ellenállásra és az erőszakos támadásra, amiről tudják, hogy bekövetkezik, szépen lassan a hét bajtárs megtalálja önmagát és rájönnek, hogy sokkal többről szól ez már, mint a pénz!

A film rendezője Antoine Fuqua, a forgatókönyvet pedig Akira Kurosawa, eredeti 1954-es A hét szamuráj című klasszikusa, és John Struges 1960-as rendezése, A hét mesterlövész alapján készítette Nic Pizzolatto és Richard Wenk!

Az előbb említett sztárok mellett, láthatjuk majd a filmben Haley Bennett-et, Matt Bomer-t, Billy Slaughter-t és Vinnie Jones-t is!

Így, A hét mesterlövész remake-je már idén ősszel a mozikba kerül, mi pedig már nagyon várjuk!

Ha pedig kíváncsi vagy milyen izgalmakat ígér a film, akkor nézd meg te is az előzetesét:

Forrás: comingsoon.net
Képek: tumblr.com

Legnézettebb videók