Műsorújság
RTL Most

A Harry Potter sztárja kiüti Brad Pittet?

Rupert Grint, mindenki kedvenc Ron Weasley-je, most új szerepben próbálhatja ki magát, amihez bizony köze van Guy Ritchie egyik klasszikusának is! Ki találod, melyik lehet ez? Eláruljuk!

A színész úgy tűnik, főszerepet fog játszani a Blöff című film sorozat változatában, amiben Charlie Cavendish-t fogja megformálni, de rajta kívül is feltűnnek majd nagy nevek, mint például Dougray Scott Vic Hillként, valamint a Gossip Girl-ből ismert Ed Westwick, aki Sonny Castillót fogja alakítani. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a fekete humorral megtűzdelt moziban olyan sztárok szerepeltek, mint Brad Pitt, Jason Statham, vagy Vinnie Jones.

A sztori akárcsak az eredeti, egy húsz tagból álló csoportról szól, akik London olyan szervezett bűnözői közé keverednek, mint például a cigány harcosok, a különböző nemzetközi gengszterek és a helyi gazemberek. Így, a fiúknak gyorsan meg kell tanulnia túlélni a korrupt zsaruk és a maffia köreiben, egyszóval a londoni alvilág berkeiben.

 


A széria munkálataiba már jövő héten belevágnak Manchesterben - Nick Renton vezetésével - és egy teljesen új világot szeretnének létrehozni, az egész estés film alapjaira építve. Azt sajnos, hogy Guy Ritchie is közreműködik-e a sorozat készítésében, egyelőre nem tudni.

Az alkotás premierje 2017-ben várható, az első évad pedig tíz darab egy órás részből fog állni.

Ti is kíváncsiak vagytok, hogy fog remekelni a Harry Potter sztárja az új szerepben?

Forrás: movieweb.com
Képek:tumblr.com

Legnézettebb videók