Műsorújság
RTL Most

A DC vagy a Marvel durrantott nagyobbat a Comic-Conon?

A Marvel bejelentéseiről már tegnap megemlékeztünk, lévén összegyűjtöttük a legizgalmasabb újdonságokat. Most viszont vegyük végig, hogy a nagy ellenfél mivel szédítette el a rajongó geekeket.

A Marvel panelen volt mit megemésztenie az embereknek, hiszen öt filmről tudhattak meg új infókat, öt filmből nézhettek meg részleteket, előzeteseket, sőt még megannyi szereplő bejelentés is akadt a végére. És ezek közül egyiket sem nevezhetnénk kis projektnek: a Fekete párduc, a Thor: Ragnarok, a Doctor Strange, A galaxis őrzői második része és természetesen a legújabb Pókember is reflektorfénybe került. És mindezeket még megfejelték egy nagy bejelentéssel is: Brie Larson lesz Marvel kapitány! Ezzel pedig végre a Marvel is megindult a női hősnők irányába.

Na, de nézzük, mi is volt a helyzet a DC háza táján!

Noha, a DC esetében nem beszélhetünk ennyi exkluzív felvételről és előzetesről, ők sem maradtak le különösebben a geekek beetetésében, hiszen volt mozis projekt bőven, amiről beszélhettek. Ráadásul két nagyon várt trailert is levetítettek, melyekről nyugodt lélekkel állíthatjuk, hogy mindenki bezsongott tőlük.


A közel jövőre betervezett filmek rendezői ültek össze először a H csarnokban: Zack Snyder (Justice League), Patty Jenkins (Wonder Woman), Rick Famuyiwa (The Flash), James Wan (Aquaman), és Ben Affleck (Batman) sztorizgattak egy kicsit a rajongók előtt.

Ezek után pedig a Wonder Woman vette át a stafétát, és a 2017 júniusában érkező mozi végre megkapta az első előzetesét – ami annak ellenére is elég frankónak tűnik, hogy már megint ugyanazokkal a hangeffektettel adták el, mint mostanában minden akciófilmet.


Ráadásul ez egy olyan film, ami az egyre inkább férfivezérelt filmiparban határozottan indítja el a női szuperhősök korszakát, Gal Gadottal és megannyi amazonnal az élen!

„Wonder Woman szíve emberi, az ereje viszont isteni eredetű. Megnéztem egy dokumentumfilmet Diana hercegnőről, amiben azt mondta, hogy a szívével vezeti az embereket, nem pedig a fejével. És szerintem az én Dianámmal is ez a helyzet.” – nyilatkozta Wonder Womanről Gadot.

Ezek után Snyderék vették át a helyet a Justice League csapatával, és a jelenleg Londonban forgó produkcióról meséltek egy kicsit, és természetesen egy finom szösszenetet is mutattak az eddig felvett jeleneteikből. Ezek egy sokkal könnyedebb hangvételt sejtetnek, mint amit a Batman Superman ellen-ből megismerhettünk – ez az első benyomások alapján Ezra Miller Barry Allenjének, vagyis Flash-nek köszönhető.

Végül pedig megérkeztek a Suicide Scuad, vagyis az Öngyilkos osztag emberei, akik egy utolsó, végső trailert is magukkal hoztak a filmről. Persze, az augusztusban debütáló akcióról már nem egy részletet láthattunk, már csak abban reménykedünk, hogy az előzetesekből sejthető poénos hangvétel a filmben is visszaköszön majd.

Forrás: Variety, Cinemablend
Képek: Instagram, Facebook

Hasonló videók

  • Phoenix (Wesley Snipes), Los Angeles legelvetemültebb bűnözője összetűzésbe kerül minden idők legbrutálisabb zsarujával, Spartannal (Sylvester Stallone). Bár a harc döntetlennel ér véget, mindketten Kalifornia kirogenikus börtönébe kerülnek, ahol mélyfagyasztott állapotban várják büntetésük végét. 2032-ben azonban a tökéletesen erőszakmentes társadalomban Phoenix kiszabadul és ismét pokoli időszak köszönt a városra, melynek irányítói rövidesen belátják, csak egy ember képes megfékezni a fékevesztett terminátort: a nála is durvább Pusztító.

  • Doug Carlin ügynök (Denzel Washington) a kompon történt katasztrófa ügyében nyomoz, amikor az esettől látszólag független halálesethez hívják. Carlin biztos benne, hogy Clair (Paula Patton) halála összefüggésben áll a merénylettel. Váratlanul megkeresik őt egy szigorúan titkos katonai kutatóközpontból, ahol lehetősége nyílik betekinteni a múltba. Doug minden titkolózás ellenére rájön, hogy nemcsak megfigyelheti a múltbéli eseményeket, hanem meg is változtathatja a végkifejletet.

  • Sean Vetter (Vin Diesel) rendőrtiszt partnere segítségével kézre keríti a mexikói drogkartell fejét, akinek a helye nem sokáig marad üresen: Diablo, a könyörtelen szállító kerül a kokain-birodalom élére. Az újdonsült drogbáró azonnal parancsot ad Vetter likvidálására. Az ügynök ugyan megússza a támadást, gyönyörű felesége azonban meghal a tűzharcban. Bosszúra éhesen, mindent feladva Vetter a végső leszámolásra készül...

  • Chris Kyle (Bradley Cooper) az amerikai hadsereg mesterlövésze, mind közül a legjobb, 150 ellenséggel végzett. Gyerekkorában az apjával járt vadászni, akkor ismerkedett meg a fegyverekkel. Tengerészgyalogos kommandósként az első vonalban harcolt Irakban, társai életét védte és mentette a hajszálpontos, halálos lövéseivel. Ezért is kapta a Legenda becenevet, míg ellenségei Ördögként emlegették, és vérdíjat tűztek ki a fejére. Hazatérve egészen másfajta csata várta, arra törekedett, hogy jó apa és férj legyen.

  • Ben Randall (Kevin Costner), a legendás vízi mentő egy szerencsétlen bevetés során elveszíti egész csapatát. Ben beleveti magát a tanításba, de szabadelvű oktatási módszerével rövid időn belül felborítja a gondosan kidolgozott tantervet. A csoport egyik tagja, a fiatal úszóbajnok Jake Fischer (Ashton Kutcher), akinek eltökélt szándéka, hogy ő legyen a legjobb a csapatban. Fischer nem könnyű eset, de Randallnek kemény munkával sikerül elérnie, hogy a fiúból valóban elhivatott vízi mentő váljék.

  • Dave Harken (Kevin Spacey) megalomán marketinges, Dr. Julia Harris (Jennifer Aniston) szexmániás fogorvos, Bobby Pellitt (Colin Farrell) pedig mindent tönkretesz maga körül. Ők hárman a világ legutálatosabb főnökei. Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman) és Dale (Charlie Day) a szenvedő alkalmazottak, akik felbérelik Jonest (Jamie Foxx) három piszkos munkára. Jones azonban csak tanácsadóként hajlandó közreműködni, és azt tanácsolja, egymás főnökeit tegyék el láb alól. Az amatőr banda a sorozatokból vett fogásokkal vág neki a feladatnak.

  • Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.

  • Dastan (Jake Gyllenhaal), az utcagyerekből lett herceg kénytelen szövetségre lépni a gyönyörű, de veszélyes Taminával (Gemma Arterton), hogy megmentsék pusztulástól az egész világot. A veszélyt maga a herceg okozta, akit a gonosz Nizam (Ben Kingsley) csellel rávett, hogy eressze ki a mágikus homokórából az idő homokját, ami az egész ország lakosságát félelmetes démonokká változtatta. Dastanon a sor, hogy helyrehozza a hibáját, ám ehhez az idő tőrjére és őrzőjére, Taminára is szüksége van.

  • A pesti bérházak rengetegében áll a Parkoló. A Parkoló ura Légiós (Lengyel Ferenc) egy saját kis birodalmat hozott létre a tűzfalak tövében, és nem akarja, hogy a külvilág káosza betörjön ide. Egy nap azonban olyan vendég érkezik, aki felforgat mindent. Imre (Szervét Tibor), a gazdag üzletember 1968-as Ford Mustangjának keres biztonságos parkolóhelyet. Hamarosan egy fordulatos, meglepetésekkel teli párbaj veszi kezdetét a belváros két magányos harcosa között a hullámpalával fedett parkolóhelyért.

  • Turk Henry (Antonio Banderas), a híres rocksztár Chilében nyaral. A gondtalan napoknak azonban egy csapásra vége szakad, amikor szupermodell felesége, Sheila (Olga Kurilenko) emberrablók fogságába kerül. A helyi hatóságok tehetetlenségét látva a rocksztár akcióba lendül, hogy megmentse feleségét.

Legnézettebb videók