Műsorújság
RTL Most

A DC vagy a Marvel durrantott nagyobbat a Comic-Conon?

A Marvel bejelentéseiről már tegnap megemlékeztünk, lévén összegyűjtöttük a legizgalmasabb újdonságokat. Most viszont vegyük végig, hogy a nagy ellenfél mivel szédítette el a rajongó geekeket.

A Marvel panelen volt mit megemésztenie az embereknek, hiszen öt filmről tudhattak meg új infókat, öt filmből nézhettek meg részleteket, előzeteseket, sőt még megannyi szereplő bejelentés is akadt a végére. És ezek közül egyiket sem nevezhetnénk kis projektnek: a Fekete párduc, a Thor: Ragnarok, a Doctor Strange, A galaxis őrzői második része és természetesen a legújabb Pókember is reflektorfénybe került. És mindezeket még megfejelték egy nagy bejelentéssel is: Brie Larson lesz Marvel kapitány! Ezzel pedig végre a Marvel is megindult a női hősnők irányába.

Na, de nézzük, mi is volt a helyzet a DC háza táján!

Noha, a DC esetében nem beszélhetünk ennyi exkluzív felvételről és előzetesről, ők sem maradtak le különösebben a geekek beetetésében, hiszen volt mozis projekt bőven, amiről beszélhettek. Ráadásul két nagyon várt trailert is levetítettek, melyekről nyugodt lélekkel állíthatjuk, hogy mindenki bezsongott tőlük.


A közel jövőre betervezett filmek rendezői ültek össze először a H csarnokban: Zack Snyder (Justice League), Patty Jenkins (Wonder Woman), Rick Famuyiwa (The Flash), James Wan (Aquaman), és Ben Affleck (Batman) sztorizgattak egy kicsit a rajongók előtt.

Ezek után pedig a Wonder Woman vette át a stafétát, és a 2017 júniusában érkező mozi végre megkapta az első előzetesét – ami annak ellenére is elég frankónak tűnik, hogy már megint ugyanazokkal a hangeffektettel adták el, mint mostanában minden akciófilmet.


Ráadásul ez egy olyan film, ami az egyre inkább férfivezérelt filmiparban határozottan indítja el a női szuperhősök korszakát, Gal Gadottal és megannyi amazonnal az élen!

„Wonder Woman szíve emberi, az ereje viszont isteni eredetű. Megnéztem egy dokumentumfilmet Diana hercegnőről, amiben azt mondta, hogy a szívével vezeti az embereket, nem pedig a fejével. És szerintem az én Dianámmal is ez a helyzet.” – nyilatkozta Wonder Womanről Gadot.

Ezek után Snyderék vették át a helyet a Justice League csapatával, és a jelenleg Londonban forgó produkcióról meséltek egy kicsit, és természetesen egy finom szösszenetet is mutattak az eddig felvett jeleneteikből. Ezek egy sokkal könnyedebb hangvételt sejtetnek, mint amit a Batman Superman ellen-ből megismerhettünk – ez az első benyomások alapján Ezra Miller Barry Allenjének, vagyis Flash-nek köszönhető.

Végül pedig megérkeztek a Suicide Scuad, vagyis az Öngyilkos osztag emberei, akik egy utolsó, végső trailert is magukkal hoztak a filmről. Persze, az augusztusban debütáló akcióról már nem egy részletet láthattunk, már csak abban reménykedünk, hogy az előzetesekből sejthető poénos hangvétel a filmben is visszaköszön majd.

Forrás: Variety, Cinemablend
Képek: Instagram, Facebook

Legnézettebb videók