Műsorújság
RTL Most

A Csodanő utolsó előzetesét látva, mind odáig leszünk a filmért!

Az új trailer megválaszolja a legnagyobb kérdésünket, hogy vajon megkapjuk-e azt a régóta várt szuperhős mozit, amiért majd mindenki egyaránt rajonghat?! Nos, a látottak alapján a válaszunk, igen!

A Gal Gadot főszereplésével készülő Csodanő-film, már eddig is elkápráztatott bennünket humorával, látványos akció jeleneteivel és velős történetmesélésével.

Ám a legújabb és egyben utolsó előzetes, egy újabb homályos foltról rántja le a leplet anélkül, hogy lerombolná az érdeklődésünket a sztori iránt!

Ezúttal Diana gyerekkorába kukkanthatunk be, aminek középpontjában egy olyan tréning van, amit a legkeményebb férfiak is megirigyelnének és, aminek befejeztével megkapjuk Csodanőt! Az ízelítőben Gadot mellett feltűnik még, Chris Pine, aki Steve Trevor-t, Diana szerelmét alakítja, valamint végre az amazonok vezetőjét játszó, Robin Wright is hosszabb ideig látható!

Nézd meg te is a Csodanő előzetesét, hogy lásd milyen kemény csaj ez a Diana!

A Patty Jenkis által rendezett film júniusban kerül a mozikba, de nem utoljára találkozhatunk az amazonok hercegnőjével, ugyanis idén novemberben a Justice League című filmben is látható lesz!

Forrás: comingsoon.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók