Műsorújság
RTL Most

A Csodanő készítői koppintják az Alien-filmeket?

Bizony, kedvenc szuperhősnőnk újabb tévés spotokat kapott, amik közül mindegyik külön történetet mesél el és, amiknek már az alcímei is magukért beszélnek! Kíváncsi vagy Gal Gadot mozija mivel kápráztat el bennünket ezúttal? Mutatjuk!

Újabban minden nagydurranást ígérő filmről rengeteg infót kapunk, kezdve a közzétett fotókkal, illetve az újabb és újabb előzetesek miatt, ahogyan A galaxis őrzői vol.2 is már rengeteg ízelítőt szolgáltatott, úgy Ridley Scott Alien:Covenant-jából is hosszabb részleteket láthattunk, illetve különleges tévés reklámokkal is megörvendeztettek minket.

Nincs ez másképp a DC hősnőjével sem, aki az „Együtt”, illetve az „Erő” alcímeket kapó előzetesekkel keltette fel ismét a figyelmünket.

Az „Együtt”-ből például őt és partnerét a Chris Pine által játszott Steve Trevor-t láthatjuk, valamint David Thewlis-t, aki Sir Patrick-et alakítja, és akivel nem csak Diana, de mi is először találkozhatunk. A kedvcsinálóban egyébként elhangzik, hogy Csodanővel kezdődik az igazság szolgáltatás, ami már csak azért sem meglepő, mert mint tudjuk, a szuperhős kalandjai a második világháború idején játszódnak. Ahogyan, ha csak egy villanás erejéig is, de több új szereplőt is láthatunk még, mint például Elena Anaya-t, akiről biztosan megállapíthatjuk, hogy nem a jófiúk közé tartozik!

Az „Erő”-ben ezzel szemben, sokkal inkább Diana indíttatásait ismerhetjük meg, valamint látványos akció jelenetekben lehet részünk, melyek nem mentesek a drámai hangulattól sem, és persze itt is találkozhatunk új arcokkal, Danny Huston ugyanis  tökéletes választás szerintünk a német tábornok szerepére!

A Csodanő című film június elejétől a mozikban, míg az Igazság Ligáját ősztől láthatjuk majd!

Forrás: Comingsoon.net
Képek: Instagram.com

Legnézettebb videók