Műsorújság
RTL Most

A Csillagainkban a hiba szívtiprója újra a nagyvásznon?

Ansel Elgort már évekkel ezelőtt elrabolta a szívünket Augustus Waters-ként, most pedig nagyon úgy tűnik, újra egy kasszasikerben szerepelhet. Kíváncsi vagy, mi az?

A fiatal színész nem kapkodja el a szerepeit, mióta a kritikusok is ez egekbe emelték a Baby Driver-ben nyújtott alakításáért (ami állítólag folytatást is kap). Ebben a filmben is megvolt benne az a szerelmes hős karakter, akit annyira jól hozott a Csillagainkban a hibában is, mégis feljebb emelte a lécet.

Pont ezt érezhette ő is, amikor inkább kivárt a legjobb ajánlatokig.

Ez egészen idáig tartott, hiszen ő lesz a „Goldfinch” főszereplője. Az adaptáció egy Pulitzer-díjas regényt elevenít majd meg a nagyvásznon, ami egy hányattatott sorsú fiú történetét meséli el. Ő Theo Decker (Elgort.)

Theo egy terrortámadás során elveszíti az édesanyját, az apja elhagyja, emiatt viszont a család egyik barátjához kell költöznie. A gazdag new york-i közeg, az iskolatársak, és az édesanyja hiánya emésztik a fiatal fiút. Pont emiatt kapaszkodik erősen egy festménybe, ami anyukájára emlékezteti… és éppen ez az alkotás nyitja meg előtte a művészek sötét világát.

A szerelmi szál persze egy ilyen történetből sem hiányozhat, úgyhogy Theo mellett is feltűnik majd egy ifjú hölgy, Kitsey Barbour (Willa Fitzgerald).

Illetve egy eléggé erős szereposztást kapott a feldolgozás, hiszen Luke Wilson, Jeffrey Wright, a mostanság feltörekvő Finn Wolfhard, valamint Sarah Paulson (aki hamarosan az Ocean's 8-ben menőzik majd) is feltűnik majd Elgort mellett.

Szerintetek lehet ez is akkora durranás, mint amekkora a Csillagainkban a hiba volt 2014-ben?

Azt amúgy láttátok, hogy Ansel és kedvenc partnere, Shailene Woodley újra egymásra találtak?

Forrás: The Variety, ComingSoon

Legnézettebb videók