Műsorújság
RTL Most

A Csillagainkban a hiba írója újabb sztorit adhat a moziknak?

John Green hat évvel a nagysikerű szerelmes sztori megírása után, újabb történetet írt, ami máris potenciális tinifilm esélyekkel kecsegtetheti a stúdiókat. Na, miben fogadunk, hogy két év múlva jön a megfilmesített változat?

Senki sem tagadhatja, hogy régen készült már olyan romantikus tini dráma, mint a Shailene Woodley és Ansel Elgort főszereplésével nagyvászonra álmodott Csillagainkban a hiba. 2014-ben – két évvel az alapjául szolgáló könyv megjelenése után – került a mozikba, és milliók szívét törte össze.

Mindenki beleszeretett a történetbe, és azóta is sokan várnak egy hasonló filmre. Persze, mindig akadnak jelentkezők, amelybe beleszerethet a közönség, ilyen például a Minden, minden is!

Most viszont az író, John Green bejelentette, hogy még idén újabb regényt kapunk tőle, ami az eddigieknél is nagyobb érzelmeket ígér, hiszen szerinte ez az eddigi legszemélyesebb írása.

A történet egy fiatal, 16 éves lányról szól, aki mentális zavarral küzd, viszont akad egy nagy célja: egy eltűnt billiárdos után kezd el kutatni. Állítólag egy életre szóló barátság áll a könyv középpontjában, amely hangulatát tekintve ismét hozza a megszokott geekséggel kevert romantikát és tinidrámát is.

„Évek óta dolgozom a Turtles All the Way Down című könyvemen, és annyira izgatott vagyok, hogy megosszam az olvasóimmal. Ez az első próbálkozásom, hogy olyan mentális betegségről írjak, ami gyerekkoromtól kezdve része volt az életemnek. Így amellett, hogy a történet fikció, nagyon személyes is.” – mesélte az író.


Green nagy érdeklődésnek örvendhet a stúdiók körében, hiszen eddigi könyveiből kettőt már viszont láthattunk a mozikban is (Csillagainkban a hiba – 2014, Papírvárosok – 2015), ezt a sémát és a regény sztoriját tekintve simán esélyes lehet egy harmadik film is!
 

Forrás: EW

Legnézettebb videók