Műsorújság
RTL Most

A Birds of Prey első előzetesében tért vissza Margot Robbie Harley Quinn-je

Harley Quinn mellett a többi főszereplőt és Ewan McGregor főgonoszát is megpillanthatjuk a Birds of Prey első előzeteskéjében, Margot Robbie pedig egy külön fotót is megosztott új szereléséről!

Bár még bő egy évet kell várnunk a Birds of Prey premierjére, az első ízelítőt már most megkaptuk a női hősökből álló csapat filmjéhez.
 


A történet szerint miután szakított Jokerrel, Harley Quinn (Margot Robbie) és három női szuperhős - Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell), Vadásznő (Mary Elizabeth Winstead) és Renee Montoya (Rosie Perez), aki a képregényekben Question gúnyáját ölti magára - összeállnak, hogy megmentsék a fiatal Cassandra Kain (Ella Jay Basco) életét egy gonosz bűnözőtől. Harley tehát ezúttal a jófiúk, pontosabban lányok oldalát erősítheti majd, ahogy arra a film alcíme is utal (the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn).
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @margotrobbie on


A hölgyek ellenlábasát Ewan McGregor kelti életre, Ő a Batman képregényekből ismerős maffiavezér Fekete Maszkot alakítja, mellette pedig feltűnik majd a denevérember egy másik ellenfele, a sorozatgyilkos Victor Zsasz (Chris Messina) is.

Az előzetes amellett, hogy megvillantja a felsorolt szereplőket, rövidke bepillantást enged a film hangulatába is. Cathy Yan rendező, akinek egyébként a Birds of Prey lesz a második filmje, egy R-besorolású (nálunk 16-os karikának megfelelő), „csajbandás” filmet ígért. Reméljük, hogy ezúttal a hangulatos előzetesek nem csak átverésként funkcionálnak majd (Khmm.. Öngyilkos osztag khmm).

A Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) 2020. februárjában kerülhet mozikba.

Legnézettebb videók