Műsorújság
RTL Most

2019. április: ezekre a filmekre érdemes lesz beülnöd!

Hivatalosan is kijelenthetjük: ez bizony a horrorfilmek és a szuperhősök hónapja lesz!

Kedvencek temetője

Stephen King-ből sosem elég, ráadásul az sem tartotta vissza a készítőket, hogy 1989-ben már készült egy adaptáció a regényből. (Amiben egyébként maga az író is feltűnt!) A 2019-es verzió viszont sokkalta kegyetlenebbnek ígérkezik, és nem kizárólag a technika miatt…

Premier: 2019. április 04.

Shazam!

Az Aquaman sikere után egy újabb DC-karaktert üdvözölhetünk a mozikban. Vajon melyik kissrác ne álmodozna arról, hogy egyszer szuperhős legyen? A kis Billynek csak ki kell mondania a varázsszót, és máris teljesül a kívánsága!

Premier: 2019. április 04.

Dumplin’ – Így kerek az élet

Jennifer Aniston ismét visszatér a mozikba, ahol ezúttal egy volt szépségkirálynő bőrében csodálhatjuk meg. Az ő árnyékában élő és az általa csak Dundinak becézett lánya egyszer csak elhatározza: ő is benevez egy szépségversenyre.

Premier: 2019. április 04.

Miután

Az Anna Todd sikerregényéből készült film Tess életébe enged bepillantást. A lány az egyetem első évében találkozik egy rejtélyes fiúval, aki teljesen felforgatja eddigi életét. Csak nekünk van „ötven árnyalata” érzésünk az előzetest látva…?

Premier: 2019. április 11.

Hellboy

Guillermo del Toro filmjei után Hellboy újra a nagyvásznon hódít, ezúttal David Harbour megformálójaként. A pokolfajzatnak ezúttal Nimue varázslónővel kell szembeszállnia, akinek hadseregét kegyetlen boszorkányok és mindenféle démoni bestiák is támogatják…

Premier: 2019. április 11.

A gyászoló asszony átka

Ti tudjátok mi az a La Llorana? Nos, a hajmeresztő előzetest látva talán nem is bánjuk, hogy nem ismertük ezidáig…

Premier: 2019. április 18.

Bosszúállók: Végjáték

A mindent elsöprő, utolsó összecsapás! A Marvel-filmek csúcspontja! Kell ennél többet hozzáfűznünk?

Premier: 2019. április 25.

Legnézettebb videók