Műsorújság
RTL Most

2016 újra összehozott pár filmes duót! Nézzük, kiket!

Vannak feledhetetlen párosítások, ha a filmek főszereplőit nézzük. Korábban már összegyűjtöttünk nektek tíz olyan duót, akik lassan örökre együtt szerepelnek majd, most viszont meglestük a tavalyi év nagy találkozásait.

Óriási a hollywood-i sztárok sora, rengeteg film készül és még több jelentkező sorakozik, hogy munkát kapjon egy-egy friss alkotásban, mégis: vannak olyan színészek és színésznők, akik lassan már évente is képesek lennének egy-egy közös munkát elvállalni.

Korábban tíz ilyen párost gyűjtöttünk össze, a legemlékezetesebb duók közül, mint például Kate Winslet-Leonardo DiCaprio, Helena Bonham Carter-Johnny Depp, Jennifer Lawrence-Bradley Cooper vagy éppen Diane Keaton-Woody Allen.

A 2016-os is tartogatott bőven olyan alkotásokat, amikben újra egymásra találhattak a régi ismerősök. Kíváncsi vagy, kik játszhattak újra együtt a nagyvásznon? Nézzük!

Margot Robbie & Will Smith

Mielőtt bűnözőknek álltak volna az Öngyilkos osztagban, amiben bajtársak voltak a rosszban – ezt értsük szó szerint, hiszen David Ayer rendezése nagyon rossz –, már találkoztak egy másik forgatáson is. A 2015-ös Focus – A látszat csal című moziban alakítottak egy – szintén bűnöző – duót, akkor azonban szerelem is volt a karaktereik között.

Marion Cotillard & Michael Fassbender

Cotillard és Fassbender nem aprózzák el a dolgot, hiszen ők nemcsak rövid időn belül találkoztak újra a vásznon, de még a műfajokat is jól megválogatták. Miközben a tavalyi Assassin’s Creed a legjobb videójáték filmként lett beharagozva – nem az –, a 2015-ös Macbeth már egy sokkal komolyabb hangvételű dráma.

Amy Adams & Jeremy Renner

A Golden Globe-ra is jelölt Érkezésben egy nyelvész professzor-fizikus duóként próbálnak összefogni, hogy kommunikálhassanak az idegenekkel. Denis Villeneuve rendezése előtt azonban a szintén kritikus kedvenc Amerikai botrányban is együtt dolgoztak.

Julia Roberts & George Clooney

A legnagyobb sztárok Hollywood-ban, akik imádják egymást, és mindig hálát adnak, hogy tényleg igazi barátok, nemcsak a kameráknak játsszák meg magukat.

„Nagyon régóta vagyunk már nagyon jó barátok, és egyszerűen imádom Juliát!” – mesélte George.


Először a 2001-es Ocean’s Eleven-ben játszottak együtt, amiben Julia, mint Clooney ex-felesége domborított, később jött az Ocean’s Twelve, az Egy veszedelmes elme vallomásai, majd tavaly a Pénzes cápában dolgozhattak ismét együtt.

Natalie Portman & Peter Sarsgaard

2004-ben A régi környék című filmben domborítottak mindketten Zach Braff mellett, amiben Portman játszotta a főhős szerelmét, Sarsgaard pedig a sírásó barátját. Most egy Oscar-várományos alkotásban találkoztak újra: a Jackie-ben Sarsgaard Robert Kennedy-t, míg Portman a film főhősét alakítja.

Anna Kendrick & Adam Devine

A páros kitartó módon mindig a vígjátékok világában beszél meg újabb és újabb randikat, ráadásul úgy, hogy sosem egymás szerelmét alakítják, csupán megbújnak egy azon produkcióban. Először a 2012-es Tökéletes hangban, majd a 2015-ös folytatásában, most pedig a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című örök darabban szerepeltek együtt.

Melissa McCarthy & Kristen Wiig

A humor jelenlegi királynői, akiket nem igazán lehet lepipálni ebben a műfajban. A 2011-es Koszorúslányok a mai napig alapdarabnak számít, amiből nem egy szöveget kívülről fújunk. A sikert azonban nem tudták együtt továbbvinni, hiszen a Szellemirtók feldolgozása óriási negatív kritika-hullámot kapott mindenkitől.

Kristen Stewart & Jesse Eisenberg

A csöndes, a tömegből egy kicsit mindig kilógó srácok, akik együtt csak még furábbá válnak. És úgy tűnik, ezt szeretik megosztani egymással, hiszen már három filmben is együtt játszottak. Kezdődött mindez a 2009-es Adventureland-del, majd jött a BeSZERvezve, nemrég pedig a Woody Allen rendezésében elkészült Cafe Society.

Diane Lane & Ben Affleck

Voltak ők már eléggé intim szerepben is, amikor a 2006-os Hollywoodland-ben szeretőket alakítottak, tavaly azonban nagy váltással találkoztak ismét. A Batman v Supermenben adott volt a friss, ámde meggyötört denevérember szerepében Affleck, Lane pedig már az Acélemberben is bemutatkozott, mint Superman édesanyja.

Emma Stone & Ryan Gosling

Ó, és a végére jöjjön a mostani kedvenc párosunk, akik felforgatták a világunkat legutóbbi közös filmjükkel, a Kaliforniai álommal. De nem ez az első románcuk, gyakorlottan pezseg már közöttük a levegő. Először az Őrült, dilis szerelemben habarodtak egymásba 2011-ben, majd jöhetett a 2013-as Gengszterosztag. De a kedvencünk akkor is Mia és Sebastian szerelme marad!

Forrás: The Hollywood Reporter
Képek: InterCom, Tumblr

Legnézettebb videók