Műsorújság
RTL Most

Zac Efron valóra váltotta olimpikon rajongója álmát!

Jó ideje megy már a huzavona és a cuki ide-oda üzengetés a riói olimpia egyik tornásza és a 28 éves színész között. Az írott édeskedés és a képes szurkolás most beteljesedett, hiszen végre találkoztak!

Az olimpia nem kis szó, főleg nekünk, magyaroknak nem, hiszen sportolóink napról-napra bizonyítják, hogy igenis büszkék lehetünk rájuk. Csodás eredményekkel és még szebb érmekkel tettek mindenkit boldoggá. Beszéljünk akár Hosszú Katinkáról, Szilágyi Áronról vagy bármelyik más olimpikonunkról.

Sőt, azóta már a hatodik arany is megérkezett, köszönhetően a kajakos csajoknak, Kozák Danutának és Szabó Gabriellának! Szóval mindig akad valami, ami miatt örülhetünk.

Miközben minden nemzet a saját sportolóival foglalkozik, köztük mi is, mindig elfeledkezünk róla, hogy rengetegen égnek most a szurkolói láztól. Pontosabban a rajongástól.

Hogy kik a legszebb magyar sportolóink? Kattints a videóra, és kiderül!

Az amerikai csapatban versenyző tornász lány, Simone Biles óriási rajongótáborral rendelkezik, azonban bevallotta, hogy benne is lakozik egy titokzatos fan: imádja Zac Efront. Sőt, ezt tudta fokozni: megmutatta, hogy a szobájában egy életnagyságú Efron kartont tartogat, akit néha csókolgatni is tudott.

Több sem kellett magának Efronnak, innentől kezdve megindult a Twitteren az üzengetés kettejük között, és elkezdtek barátkozni egymással. Efron pedig folyamatosan küldte az energiát és a jó kívánságait a lánynak, hogy jól teljesíthessen az olimpián.

A barik most viszont tovább vitték a „kapcsolatukat”! Találkoztak!


Simone pedig elárasztotta a közösségi oldalait a közös fotókkal és az édes puszikkal, amiket a színésztől kapott!


Sokan a helyében lennének, és az is tagadhatatlan, hogy Efron egy életre elrabolta a sportoló szívét!

Forrás: EW
Képek: Twitter

Legnézettebb videók