Műsorújság
RTL Most

VV Soma megdöbbentő képpel sokkolta követőit

A ValóVilág powered by Big Brother győztese kendőzetlenül vallott életéről, sőt egy olyan fotót is megosztott rajongóival, melyet eddig soha nem láthatott senki!

VV Soma életében mindig is fontos szerepet játszott a sportolás, ám hogy mennyire komoly része volt a hétköznapjainak, az csak most látott napvilágot. A szőke srác ugyanis őszintén elmesélte élete e szakaszát. Ráadásul egy sokkoló előtte-utána fotót is megosztott közösségi oldalán.

„Miután abbahagytam a futballt elkezdtem kicsit magammal es a testemmel foglalkozni, ezt a képet SOHA SEHOL NEM POSZTOLTAM MERT SZEGYELTEM!!! 53 kg voltam... Lehet, nem vagyok kigyúrva, de én büszke vagyok arra, amit sikerült elérnem!"

 


A srác azt is elmesélte, hogy komoly versenyeken is részt vett, és szinte soha nem tért haza üres kézzel!

„Nagyon emlékezetes nekem, mikor 25 kg súlycsoportba grundbirkózásban első helyezet lettem. Diák olimpiai eredményeimre is nagyon büszke vagyok, ahol 3 alkalomból mindháromszor éremmel tértem haza.”


Pumped Gabo egyébként nemrég egy pisztollyal állított be barátjához, VV Somához, aki gázsprével próbált védekezni... Ha kíváncsi vagy, hogy mi történt a lövöldözés után, kattints a videóra!

Képek: Facebook

Legnézettebb videók