Műsorújság
RTL Most

Visszavonulnak az X-Faktor mentorai?

Az elmúlt hónapokban rendszeresen láthattuk Tóth Gabit, Gáspár Lacit, ByeAlexet és Puskás Petit, ám mostanra valami megváltozott, és nem csak az, hogy vége lett az X-Faktornak!

Biztosan emlékeztek még, hogy hogyan fogadta Gabi Opitz Barbi győzelmét december közepén:

A műsor női mentora most azonban fontos közleményt osztott meg közösségi oldalán rajongóival:

Kedvesek!

Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Sister Act műsor 2017-ben a televíziós színházi elfoglaltságaim, stílusváltásom, alkotói elvonulásom miatt bizonytalan ideig szünetel az Orfeumban.

Ezen feladatok nyomán kialakult kötelezettségeim miatt már a január 31-re meghirdetett koncerten való fellépést sem tudom vállalni, így a Sister Act műsor helyett a testvérem, Vera koncertsorozatai kerülnek megrendezésre, vendégművészekkel!

Megértéseteket köszönöm és sajnálom, ha szomorúak vagytok emiatt..  Igyekszünk a jövőben még szebb, jobb, még igényesebb műsorokat színpadra vinni. Ehhez néha el kell vonulni, meg kell újulni! Én is ezt teszem most!

Szép hétvégét Mindenkinek!

 

Ám nem csak Tóth Gabi az egyetlen, aki hátat fordított a nyüzsgő életnek és elvonult, hogy valami igazán nagyot alkothasson. Puskás Peti is nagyon büszke volt mentoraltjaira a finálé után, de most valami más van készülőben.

 

A következő hetet ezen a csodás helyen töltjük a #thebiebers -szel Reméljük a végére meg is születik az új lemez! #puskaspeti #apuskaspeti #workshop #alkotótábor #tábor #camp #album #composing #composingtime @thebiebersofficial

Itt a #bakony szívében az erdő közepén belekezdünk az új #thebiebers lemez alkotásába!!! Szeretnétek hogy bejelentkezzünk live-on és belemutassunk a készülő dalokba? #composingtime #composing #album #camp #tábor #apuskaspeti #puskaspeti #workshop

 

Berendezkedtünk a nagyszobában!!! A tegnapi napot már végig zenéltük , elég fless volt... #apuskaspeti #puskaspeti #workshop #tábor #camp #composing #composingtime #thebiebers

 

 

És ha már a közelgő új slágerekről esett szó, meg kell említenünk ByeAlexet is, aki szintén gőzerővel készül a sleppel 2017-re!

 

Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon