Műsorújság
RTL Most

VÉGRE! Forog a Válótársak 2. évada

Tavaly ősszel indult az RTL Klub nagy sikerű sorozata, a Válótársak. A heti filmsorozat minden elvárást túlszárnyalt, így nem is volt kérdés, hogy lesz-e folytatás.
A hatalmas stáb 60 helyszínen forgatta le a sorozatot, amiben 50 színész szerepelt. A Válótársak belopták magukat nézők millióinak a szívébe, ráadásul szakmai díjakkal is elismerték a stáb munkáját.
 

A második évadról az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese, Kolosi Péter még januárban így nyilatkozott:
 
„A Válótársak hazai gyártású sorozatként arányaiban nagyobb költségből valósul meg, mint egy-egy vásárolt tartalom, ezért a nagy amerikai sorozatokhoz kell hasonlítani a nézettségi adatait. Mind a tíz epizód állta a versenyt, a Dr. Csonttal és a Mentalistával van egy szinten, sőt, folyamatosan csatornaátlag feletti nézettséget produkált. De nemcsak nálunk, Hollandiában, az eredeti verziójában is népszerű a sorozat, ott már a sokadik évad fut a képernyőn, ebből az is következik, hogy van a sorozatnak több évada és már el is kezdtük a tárgyalásokat a jogtulajdonossal a folytatásról, sőt, már annyira előrehaladott állapotban vagyunk ezzel, hogy megnyugtathatom a sorozat rajongóit és egyben örömteli bejelentést tehetek: lesz második évada a Válótársaknak.”
 

A folytatásról Nádai Anikó, a Farm háziasszonya közölt egy fotót Facebook-oldalán, amihez csak ennyit fűzött:
„Valami kezdődik"
 
 

Forrás: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon