Az énekesnő állapota pár hete romlani kezdett, és betegségének mellékhatásai, különböző pszichés zavarok miatt ismét befeküdt a kórházba.

Véget ért Selena Gomez pszichiátriai kezelése

A 25 éves énekesnő 3 évvel ezelőtt jelentette be, hogy egy súlyos és ritka autoimmun betegségben, lupusban szenved. Egy évvel ezelőtt leálltak a veséi, akkor egyik legjobb barátnője, Francia Raisa színésznő adott neki vesét. A szervet befogadta Selena szervezete, de a teljes gyógyulás még nem zajlott le. Ráadásul a lupusszal együtt járó pszichés betegségek, a pánikrohamok, a depresszió és a szorongások is újra előtörtek, emiatt Selenát pár hete újra kórházba szállították.

Az énekesnő állapotának romlása exét, Justin Biebert is megviselte, aki valószínűleg hibásnak érzi magát a történtekért. Friss hírek szerint Gomezt a klinikán dialektikus viselkedésterápiával kezelték, amelynek célja, hogy jobbá váljon a stressztűrő képessége és tudja kezelni a hangulatingadozásait. A terápiának vége és Selenát a napokban hazaengedték. Gomez egyelőre nem nyilatkozott és nem tett ki posztot a közösségi oldalaira, bár utóbbi lehet meg sem fog történni, ugyanis szeptemberben közel 145 millió követővel rendelkező Insta-oldaláról visszavonult