Műsorújság
RTL Most

Válótársak 3. évad: „Minden családnak van egy titka”

Forog egyik kedvenc sorozatunk harmadik évada, a főszereplő színészek pedig egyre több információt osztanak meg közösségi oldalaikon!

A Válótársak 3. évadának előkészületei már hetek óta zajlanak. S bár a forgatás kemény tempóban halad, néha belefér egy kis szünet. Ilyenkor pedig a főszereplő színészek néhány fotó erejéig bepillantást engednek a kulisszák mögé.

Balsai Móni Scherer Péterrel osztott meg közös fotót.

„Minden családnak van egy titka, amit jobb megőrizni. A Jakab családnak is…”Lengyel Tamás és Földes Eszter remekül elszórakoztatja egymást forgatáson kívül is. Sőt még szinkronfotót is készítettek egymásról!

Gubás Gabit a Story Extra kísérte el egy fotózásra. A 43 éves színésznő nem csak simán letagadhatna 10 évet, de ráadásul pont annyira szerény és kedves, mint amilyennek gondolnánk. Közben ő is megosztott velünk néhány kulisszatitkot.

A Reggeliben Peller Anna és Mikike faggatta Gabit és Kovács Dániel Richárd rendezőt az  új évadáról. Kiderült, egy krimi szálat is belefűznek a történetbe, és rengeteg neves színész is feltűnik majd egy-egy epizód erejéig a népszerű sorozatban!

Ha érdekelnek a részletek, kattints a videóra!

Képek: Facebook

#együttsikerül #maradjotthon