Műsorújság
RTL Most

Vajon mit szól Istenes Bence az X-Faktor új műsorvezetőjéhez?

A Survivor forgatásai jelenleg is tartanak, Istenes Bencét azonban sikerült elérni Skype-on keresztül, hogy meséljen egy kicsit a mindennapjairól a Fülöp-szigeteken, és arról, hogy mit szólt, amikor megtudta, hogy Kiss Ramóna váltja őt az X-Faktorban!

Istenes Bence már több mint negyven napja van távol otthonától, ugyanis nagy erőkkel zajlik a Survivor forgatása, aminek ő a házigazdája. A műsorvezető a Story Extrának elárulta, hogy mi hiányzik neki a legjobban:

"A kaja! Az otthoni ízek, a nagymamám isteni finom gyümölcslevese és Adél rántott húsa petrezselymes burgonyával."
 

Természetesen szerelme, Adél és a kisfia, Natan is nagyon hiányzik már Bencének, és igyekszik mindennap beszélni velük telefonon.

Bár Bencének eddig mindössze két szabadnapja volt, amikor van egy kis szabadideje a forgatások között, ismerkedik a helyi kultúrával, sportol vagy egyszerűen csak megpihen. Állítása szerint már megszokta a hőséget, az ételeket és azt is, hogy a háza körül fel s alá járkálnak mindenféle állatok.


Istenes a 30. születésnapját kénytelen volt a délkelet-ázsiai országban ünnepelni, annak ellenére, hogy nem így képzelte el a kerek évfordulót. Elképzelése szerint egész nap a barátaival és a családjával bulizott volna, de szerencsére a munkatársai is gondoskodtak róla, hogy fergeteges legyen a hangulat ezen a jeles napon.

Nézd meg, hogyan telt Bence szülinapja!
 

Nemrég kiderült, hogy ki lesz az X-Faktor új házigazdája. Kiss Ramónának egy álma vált valóra, amikor felkérték őt a tehetségkutató műsorvezetői szerepére. De vajon mit szólt mindehhez Bence?

"Kiss Ramit nagyon bírom! Bármikor segítek neki bármiben! De biztos vagyok benne, hogy az X-Faktor készítői is nagyon sokat segítenek neki!"
 

Istenes azt is elárulta, hogy szerinte nincs annál jobb érzés a világon, mint amikor az élő show kezdetén kinyílik a ledfal, ezért azt a tanácsot adta Raminak, hogy élvezze ki a műsor minden egyes percét. A 2017-es X-Faktor műsorvezetőjének a legnagyobb erőssége a humora, ezt a sajtótájékoztatón is bebizonyította, amikor viccesen beszólt elődjének, de Bencét sem kell félteni! Állítása szerint ott lesz az első élő show-n, méghozzá az első sorban, és minden egyes baki után piszkálkódni fog.

Nézd meg a Story Extra legfrissebb riportját, melyből még többet megtudhatsz!

#együttsikerül #maradjotthon