Műsorújság
RTL Most

Ünnepeld Reese Witherspoonnal Doktor Szöszi születésnapját!

Újabb film sokkolt le minket a ténnyel, hogy lassan már két évtized is eltelt, mióta először láttuk. A Doktor Szöszi most ünnepli 15 éves évfordulóját, és főszereplője is megemlékezett első ikonikus szerepéről.

Legutóbb azzal kapcsolatban írtunk a csinos színésznőről, hogy a családjában megtalálta a saját kis klónját: a lánya, Ava kiköpött mása Reese-nek, esélye se lenne, hogy letagadja a kettejük közötti rokoni szálakat.

És ha nagyon el szeretnénk szaladni a képzelgésben, a tinilány simán bevállalhatná, hogy édesanyja első átütő szerepét ő is eljátssza egy reboot erejéig. Fel se tűnne, hogy egy másik filmet nézünk, annyira hasonlítanak. És ez akár még meg is történhet. Főleg úgy, hogy a Doktor Szöszi immár 15 éve köztünk van, ennyi idő telt el ugyanis, mióta először a mozikba került.


A tündér porral szinte már szivárványon repkedő Elle Woods – aki megtestesítette a legrózsaszínebb női képet – csak azért ment jogi egyetemre, hogy visszaszerezze a nagy szerelmét, aztán útközben rájön, hogy inkább önmegvalósít és bebizonyítja, hogy igazi karakán, önálló nő. Ez volt a sztori. És a filmben természetesen akadtak emlékezetes jelenetek és mondások, melyek a mai napig köztudatban maradtak. Reese pedig az egész napját annak szentelte, hogy újraélje - követőivel együtt - a legkedvesebb Elle Woods emlékeit:


Az egyik ilyet – „Hajol és feszít!” – felelevenítve ünnepelte első nagy szerepét az azóta már Oscar-díjas színésznő. Hogyan is kell elcsábítani a férfiakat? A szöszi doktor szerint az alább prezentált mozdulatsor 98%-ban sikert ér el. Mutasd Reese:

 

Instagram (@instagram) által közzétett videó,


A színésznő azon nevetgélt, hogy valószínűleg 95 éves koráig ezt a gyakorlatot fogja mutogatni mindenkinek, hiszen a film sikere óta folyton ezzel támadják le a rajongói. Ezt persze nem bánja, hiszen hiába popcorn és hiába rózsaszín, szerinte nagyon fontos üzenetet adtak anno a nőknek ezzel a filmmel. Büszke rá, hogy rengeteg fiatal lány a Doktor Szöszi hatására választotta a jogi pályát.

Forrás: EW
Képek: Instagram

#együttsikerül #maradjotthon