Műsorújság
RTL Most

Újabb családtaggal bővült a Peller-família!

Évek óta dédelgetett álma vált valóra Lukács Mikinek, de vajon mit szólnak az új jövevényhez a családtagok?

Mikit nem kis meglepetés érte, mikor születésnapja alkalmából egy kecskével lepték meg a kollégái. A műsorvezetővel madarat lehetett volna fogatni, amikor meglátta a kisállatot, aki végül a Lenke nevet kapta új gazdájától.

„Mindig is szerettem volna egy kecskét, de Anna sosem engedte. Ez egy fantasztikus boldogság! Ráadásul hófehér kecske, amiről mindig is álmodoztam!”
 

Nem árulunk el azzal nagy titkot, hogy a tengerentúli sztárvilág krémje mindig is előszeretettel fogadott örökbe nem mindennapi házi kedvenceket, gondoljunk csak Audrey Hepburn őzgidájára, George Clooney vietnámi csüngő hasú malacára, vagy éppen Michael Jackson Bubbles névre hallgató csimpánzára!

Manapság pedig már kis hazánkban is egyre többen rukkolnak elő rendkívüli kisállatokkal, így nem meglepő, hogy Lukács Miki is rátalált új szerelmére, Lenkére. A mókamester pedig már olyan szakavatottá vált a kecsketartásban, hogy tippeket is adott a sétáltatásban.

„Kiveszem nektek a répámat, merthogy a kecskesétáltatás legfontosabb ismérve, hogy legyen nálunk mindig egy jó répa!”
 

Sajnos nem elég a friss levegőzés, hiszen a családtagokkal is el kellett fogadtatni a kis jövevényt, amivel a Reggeli házigazdájának keményen meggyűlt a baja. Miki viszont nem volt rest, hiszen mindig is fontos volt számára, hogy kislánya sokféle állatot lásson maga körül, és ne csak a macska és a kutya közelsége váljon számára természetessé. Éppen ezért is volt hatalmas öröm Lenke érkezése!

Ráadásul Mikinek nagy tervei vannak az újdonsült házi kedvenccel:

„A kecske nagyjából ugyanolyan okos állat lehet, ha foglalkozunk vele, mint a kutya. Meg tud tanulni trükköket, meg tudja tanulni például, hogyan kell leülni vagy lefeküdni, hogy kell pörögni, és hogy kell hemperegni.”
 

Legnézettebb videók