Műsorújság
RTL Most

Új taggal bővült Sárközi Ákosék családja!

A séf és festőművész menyasszonya javában tervezgetik az esküvőjüket, de még a nagy nap előtt egy másik fontos lépésre szánták el magukat.

Sárközi Ákos többször is elmondta már, hogy 2018 egy igazán emlékezetes és fontos év marad az életében, hiszen nemcsak a szakmában ért el újabb sikereket, de megtalálta élete szerelmét is.

Ezek után októberben jött a nagy hír a lánykérésről, amit a Fókusz kamerája rögzített, így a romantikus pillanatot mi is megleshettük.

Az esküvő tervezgetése mellett – ami lehetséges, hogy éppen Tihanyban lesz, a séf egyik sejtelmes posztja alapján –, a szerelmesek úgy döntöttek, hogy már a nagy nap előtt tovább bővítik családjukat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Akos Sarkozi (@sarkozi_akos) on

„Negyedik gyermek :))))) éppen alszik!” – írta ki Ákos Insta-posztjában.


A kis boston terrier ráadásul már most levehette a lábáról a gazdikat: nemcsak Ákos lőtt róla képet, hanem menyasszonya is… aki máris megörökítette a kis cukiságot egy óriási festményen:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Éva Szegedi Art 🎨 (@evaszegediart) on

Az most már egyre biztosabb, hogy a séf nem unatkozik a munka és a tervezgetés mellett, pláne, hogy javában készül a Konyhafőnök – A séfek csatája visszavágójára is!

Legnézettebb videók