Műsorújság
RTL Most

Új sztárpár! - Johnny Depp exe máris bepasizott!

Amber Heard nemrég megerősítette, hogy új párkapcsolatba kezdett, ami a Depp-el való csúnya válása után nem is meglepő, ám, hogy kit választott a szépséges színésznő az már annál inkább! Kíváncsi vagy? Megmutatjuk!

Heard nemcsak, hogy hivatalossá tette egy csókkal meg is pecsételte a kapcsolatát, Elon Musk-kal a dél-afrikai származású üzletemberrel:

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

A harmincegy éves sztár ugyanis az Instagram-jára posztolt egy képet, amin jól látszik, hogy az üzletember és ő egy romantikus vacsorát fogyasztottak el kettesben, arról nem is beszélve, hogy a fotón kiszúrható Amber Heard csóknyoma Musk arcán!

Bár a gyönyörű színésznő csak annyival kommentálta a dolgot, hogy „gonosz”, a szemfülesek azt is észrevehették, hogyan karolja át Heard kedvese nyakát.

 

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

A negyvenöt éves Elon Musk egyébként egyfajta Vasembernek van elkönyvelve a köztudatban, hiszen szemtelenül gazdag, feltaláló, és több rizikós üzleti vállalkozását is sikerre vitte már.

Lehetséges, hogy az éppen Aquaman nejét alakító Amber Heard - aki erőszakossággal vádolta Johnny Depp-et - csak arra vágyott, hogy egy hős megmentse?

Forrás: usmagazine.com
Képek: Instagram.com

#együttsikerül #maradjotthon