Műsorújság
RTL Most

Új szerelem jött Fehér Balázs életébe!

Az egykori énekes és modell jó pár évre eltűnt a köztudatból. Mit csinált a három év alatt? Honnan jött az új szerelem és a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája?

Jó családban nőtt fel, 17 évesen belecsöppent a modellek csillogó világába, majd hét év után énekelni kezdett és megszületett a The Carbonfools. A koncertek és a dalok pörögtek, a lányok jöttek-mentek, Balázs pedig egy idő után azt érezte, hogy kiégett.

Ekkor döntötte el, hogy egy kicsit kiszakítja a magát a világból, és elzárkózik mindenkitől.

Ebben a magányos három évben azonban új hobbija lett, ami egyben szerelemmé is alakult: elkezdett főzni, belemélyedt a gasztronómiába!

„Mindig is érdekeltek a kaják, az összes ismerősöm vendéglátós, voltam a világ minden részén, mindent kipróbáltam. Szerintem nálam így kezdődött a gasztróval kapcsolatos szerelem!” – mesélte a Fókuszban.


Most pedig úgy döntött, hogy csak a Konyhafőnök VIP-A séfek csatája kedvéért újra visszatér a médiába, és benevezett a versenybe!

A november 12-én induló gasztro reality új évadában ő is ott lesz a 40 híresség között, akik Rácz Jenőnek és Sárközi Ákosnak akarnak majd bizonyítani a konyhában!

Kíváncsi vagy, hogyan mesélt eddigi életéről, a három év remeteségről és önmagáról? Akkor nézd meg itt a Házon kívül riportját!

Legnézettebb videók