Műsorújság
RTL Most

Tudod hova utazik a nyáron Solti Ádám?

A Barátok közt színésze nemrég megosztotta rajongóival a nagy hírt, persze nem ez az egyetlen izgalom most az életében.

A nyár most már Ádámnál és kedvesénél – akivel már négy éve alkotnak egy párt – is beköszöntött: hamarosan Olaszországba utaznak. Mielőtt azonban belevetnék magukat a jól megérdemelt pihenésbe, rákészülnek egy kicsit. Amennyire csak tudták, a gasztro-élményeken keresztül máris Olaszországban találták magukat.

„Annyira várjuk az Olaszországi utazásunkat, hogy pizzát sütöttünk ebédre! Pontosabban Berni... Én csak támogattam őt, illetve megenni segítek majd…” – írta ki Ádám Instagramra.
 

Egy problémája volt csupán Ádámnak, ami után szomorú következtetésre jutott: Berni mégsem annyira jó háziasszony, hiszen desszertet már nem kapott a pizza után… Persze, Ádám is csak viccelt.

De nem viccel mindig. Hétfő óta izgalmas és egyben félelmetes szavazás megy a Story Extrán, ahol azt kell megszavaznotok, vajon ki lehet a legszerencsétlenebb karakter a Barátok köztben. Ki lehet az az egy, akitől végleg búcsúznunk kell?

Minden nap egy-egy színész próbál meggyőzni Benneteket, hogy márpedig az ő figurája halálozik el. De vigyázat! Nem szabad mindent elhinni, amit mondanak.

Ti kire szavaztok?

Legnézettebb videók