Műsorújság
RTL Most

Tovább gyűrűzik a Wellhello-botrány!

Egyelőre csak a fejünket kapkodjuk az adok-kapoktól, ami a zenekar jelenlegi és egykori tagjai közt megy - vajon kinek van igaza?! 

Legutóbb még Pajkaszegen lazultak a fiúk, Teca kocsmája előtt pedig vidáman pózoltak a Wellhello tagjai. Pár napja viszont feje tetejére állt a világ...

Történt ugyanis, hogy az alapító tagokon kívül egyre többen jelezték követőik számára, hogy kilépnek az együttesből, a rajongók pedig megijedtek, hogy ez akár a Welhello végét is jelentheti.

Fluor és Diaz viszont mindenkit megnyugtatott az „Elnöki közleménnyel”, amiben elmondták, hogy a Wellhello marad, mindössze annyi történt, hogy

„Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, "másfele változtunk".”

Itt ennyiben véget is érhetne a történet, nemrég viszont a zenekar egykori tagjai is kiadtak egy közleményt, ami... elég durva dolgokat állít!

„Zenekari közlemény

Az Elnöki közleményre reflektálva, a Wellhello zenekar szeretné tisztázni, hogy a héten miért hagyták el a formációt hatan; Kocsis Máté (dob), Szász Csaba (basszusgitár), Varga Gergő (gitár) és Wagner Emil (billentyű), továbbá Lugosi Dani (főhangmérnök) és Por Botond (monitorkeverő).

Egy az egész zenekart érintő véleménykülönbség miatt október 12-én délután Karácson Tamás (Fluor) e-mailben kinyilatkoztatta, hogy a vele egyet nem értőket, vagyis a formáció volt szaxofonosát, Bartók Mátét és vele együtt gyakorlatilag az egész Wellhello zenekart be fogja perelni. Ezt követően az esti Akváriumban megtartott koncert előtt minősíthetetlen és provokatív hangnemben beszélt a zenészeivel.

A kilépések végleges oka, ennek ellenére nem ez volt, hanem az, hogy szombaton Fluor sms-ben megfenyegette Bartók Mátét, akinek testi épsége védelmében rendőrségi bejelentést kellett tennie.

Ez a magatartás nem fért össze a zenekar tagjainak elveivel, ezért úgy döntöttek, kilépnek a produkcióból.”

Vajon mi az igazság?

Legnézettebb videók