Műsorújság
RTL Most

Tóth Andival kiderítettük, milyenek lesznek az idei trendek!

Mit szabad és mit nem? Mi maradhat, és mit kell elfelejtenünk? Holdampf Linda és Tóth Andi trendfelderítésre indultak, de megnéztük azt is, vajon a social média sztárok, mire teszik le a voksukat, ha a divatról beszélünk.

Annyi mindennel találhatjuk szembe magunkat a boltok polcain, sőt az interneten is, hogy a legtöbbször csak fogjuk a fejünket: akkor most melyik lenne a jó döntés? Nehéz megtalálni a választ, főleg, ha akkor, ha szeretnénk a legfrissebb trendeket is követni. Most viszont kaptunk pár elengedhetetlen tanácsot Holdampf Lindától:

„Rengeteg szín is megjelenik, tehát a szürke, fekete vonalból teljesen kitörhetünk.”
 

 

A post shared by Tóth Andi (@tothandi.andee) on


Linda szerint ez az év végre a színekről szól majd, persze, azoknak sem kell megijednie, akik a visszafogottabb összeállításokat kedvelik, hiszen egy-egy apró, színes kiegészítővel is tökéletesen feldobhatjuk a szettünket.

A sztárok is erre esküsznek, azonban esetükben sokkal extrémebb kiegészítőkről beszélhetünk, mint mondjuk egy hétköznapi viselet esetén.

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on


Sőt, ha valaki kombinálni szeretné a különböző stílusokat, az is nyerő lesz 2018-ban. Így tett Tóth Andi is (aki nemrég új klippel tette boldoggá a rajongóit), aki egy laza hoodie-val vette fel a szexi combcsizmáját.

„Bátor vagyok viszonylag az öltözékekben!” – mondta Andi.


Amikkel szintén nem tudunk mellé nyúlni, az lehet akár egy magasított derekú nadrág, amivel bárkinek póklábai lehetnek, vagy egy visszafogott, Audrey Hepburnt időző ékszer, sőt az edzőcipő-elegáns ruha kombó is ott lesz a bevált outfitek között.

Kíváncsiak vagytok, milyen összeállításokat válogatott még össze Linda Tóth Andinak? Nézd meg itt:

Ha a divattrendekről beszélünk, nem mehetünk el a social média sztárjai mellett sem, hiszen ezek a posztok átjárják a mindennapjainkat, és mindenhol találkozunk velük. De mennyire higgyünk ezeknek a bejegyzéseknek?

Csodás ruhák és meg szebb beállítások… sajnos ez a rengeteg inger nemcsak ötletekkel szolgálnak, de egy-egy túlzásba eső influencer akár rossz érzésekkel is eltöltheti a követőit.

Kíváncsiak vagytok, hogyan posztol Kiss Ramóna vagy éppen Takács Nóra? Nézzétek meg a Reggeli beszélgetését:

#együttsikerül #maradjotthon