Bár a hidegebb hónapokban fontos, hogy melegen öltözzünk fel, nem árt odafigyelni arra is, hogy divatosak maradjunk. Gyönyörű celebjeink most mutatnak néhány tippet, hogyan maradjunk a mínuszok ellenére vadítóan csinosak!

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!

Bizony van az a hőmérséklet, mikor lehetetlennek tűnik megőrizni nőiességünk. A sok réteg alatt, már-már mozogni se bírunk, azt érezhetjük, oda a nőiességünk. Mi most mégis megpróbáltuk összegyűjteni - kedvenc hírességeink divattippjeit ellesve -, mivel javíthatunk téli megjelenésünkön.

Talán kezdjük a legfontosabbal. Mi lehetne inspirálóbb egy gyönyörű szövetkabátnál? Bár ez a viselet nem feltétlenül a mínusz fokokra van kitalálva, mégis kötelező darab! Varga Izabella mindig lenyűgöz minket nőiességével!

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!
 


A téli sportok szerelmeseinek pedig itt egy szuper tipp: bár ilyenkor elkerülhetetlenek a pufi ruhák, ám nyugodtan kombinálhatjuk ezeket élénk színekkel, és extrább frizurákkal. Kovács Dóri sem hagyna ki egyetlen alkalmat sem, ha síelhet, és teszi mindezt szuper divatosan!

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!
 


Kabátból sem feltétlenül csak a pufi dzseki létezik. A műszőrme, irha is divatját éli, az extravagáns kabátokról nem is beszélve! Tücsi, Dukai Regina és Szabó Zsófi is a vagányabb fazonokat kedveli!

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!
 


És persze a sapkákról se feledkezzünk meg! Ilyenkor hangsúlyt kaphat, kinek milyen a hajszíne, bőrtónusa, és a kabátunk, sálunk színét sem árt, ha figyelembe vesszük. Horváth Éva sapka-sál kombinációja fantasztikus. 

Téli divattippek kedvenc hírességeinktől!
 


December közepén egy Instagram-fotóból derült ki, hogy a gyönyörű műsorvezető kisbabát vár. Mostanra túl van az első három hónapon, ami nagy megkönnyebbülés volt: eleinte nem produkálta azokat a tüneteket, amik általánosak a kismamáknál. Titokzatos párja, akiről keveset mesélt eddig, Évát meglepte egy otthon használatos ultrahang-géppel, így sokkal nyugodtabb lett.

Részletekért kattints a videóra!

Képek: Facebook