Műsorújság
RTL Most

Tanulj te is a csajozás nagymesterétől: íme ÉNB Lali randitippjei!

Szerelmes urak, figyelem! Kíváncsi vagytok, mik Budapest legromantikusabb helyei? Csóró Lali segít megtalálni a legtökéletesebb helyszíneket, ahol biztosan elcsábíthatjátok kiszemeltjeiteket!

Két hét múlva lesz a szerelmesek világnapja, így Lali a nyakába vette a fővárost, és megmutatta a kameráknak, hol érdemes randevúzni. Sőt, Tamara is elkísérte őt. Első állomásuk a Citadella volt, ahol a páros annyira átlényegült a szerelem érzésével, hogy egyből a Titanic egyik híres jelenetében érezték magukat, Lali pedig el is dúdolta Celine Dion klasszikus dalát.

Ezután a Normafát is meglátogatták, ahol a fiú bebizonyította, hogy egy igazi gavallér, aki mindent megtesz szíve választottjáért. Egy ínycsiklandozó rétesre is meghívta Tamarát, és ezt a helyszínt a téli romantika kedvelőinek ajánlja:

„Itt a Normafában az a jó, hogy ha lent a városban még nincs hó, de te meg akarod mutatni az első randin az első havat, akkor ez tökéletes. A csaj már tudja posztolni, hogy én már havas tájon is voltam, és lehet vele vagánykodni.”
 

Lali harmadik randi helye nem más, mint a Városliget, ahol a sportimádó szerelmesek nem is találhatnának romantikusabbat a találkára, vagy akár az évfordulóra. Kíváncsiak vagytok, mi Csóró Lali utolsó állomása? A Story Extra riportjából megtudhatjátok:

Ne feledjétek, ma este 20:25-kor érkezik az Éjjel-Nappal Budapest következő része:

#együttsikerül #maradjotthon