Műsorújság
RTL Most

Szabó Zsófit meglepetés buli várta a szülinapján!

A műsorvezető nem is számított rá, hogy a szombati Szenzációs Négyes próbák után meglepetéssel készülnek neki a szerettei.

Zsófi szombaton ünnepelte a születésnapját, amiről természetesen senki sem feledkezett meg. Férje, Zsolti egy óriási csokor rózsával lepte meg a Szenzációs Négyes próbája után, aztán pedig elvitte egy kis vásárlókörútra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on

Eközben viszont valami készült az otthonukban!

Zsófi nem is sejtette, hogy a barátaik – köztük Róka Adrienne is – egy titkos kis bulit rendeznek a tiszteletére. Tortával, lufikkal, ajándékokkal és természetesen rengeteg öleléssel várták a műsorvezetőt.

Amikor Zsófi belépett az ajtón, azonnal énekelni kezdtek neki, amit persze nem is bírt ki könnyek nélkül. Mosolyogva ugyan, de elpityeredett a meghatottságtól.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrienne Roka 😜💞⛅️✈️ (@adrienneroka) on

Ezek után pedig jöhetett az óriási rózsaszín torta és az ünneplés.

A hétvége viszont nem állt meg itt, vasárnap folytatódtak az izgalmak, hiszen este megkezdődött a Szenzációs Négyes következő estéje, ahol végül az 50+-os csapat búcsúzott a versenytől és a generációk csatájától.

Zsófiék azonban tovább gyakorolhatnak 20+-os csapattársaival, hogy a következő héten is lenyűgözzék a zsűrit. Láttátok már a filmzenés produkciójukat?

#együttsikerül #maradjotthon