Műsorújság
RTL Most

Szabó Zsófi bomba formában! A műsorvezető készen áll a munkára!

Az újdonsült anyuka úgy döntött, hogy három hónappal kisfia születése után visszatér a képernyőre. Hogyan fogadták őt a munkahelyén, és ki fog Mendelre vigyázni, amíg Zsófi dolgozik? Többek között ezekre is választ kaptunk.

Szabó Zsófi és Kis Zsolt kisfia, Mendel december 4-én látta meg a napvilágot. Néhány héttel később, január elején Zsófiék meg is mutatták a Fókusznak a csöppséget és a babaszobát is.

Két hónap elteltével a Fókusz stábja ismét forgatott a műsorvezetővel, ám ezúttal a Nemzeti Lovardában, ahol Zsófi párja készül a versenyre. A gyönyörű anyuka szemmel láthatóan kiegyensúlyozott volt – ehhez valószínűleg az is hozzájárul, hogy bár Mendel nyolc hetes koráig gyakran felkelt éjszaka, azóta többet hagyja aludni az édesanyját: Zsolti büszkén mesélte, hogy olyan is előfordult, hogy Mendel közel hat és fél órát aludt egyhuzamban.

A három hónapos kisfiú nagyon jól viseli az utazást is, hisz már két hetes korában Nyíregyházára utaztak karácsonyozni, és azóta is rendszeresen autóba ülnek Mendellel, aki ilyenkor általában szundítani szokott. A csöppség 12 hetes koráig hat hetet volt Nyíregyházán, hat hetet pedig Budapesten. Ám Zsófi elárulta, hogy mostantól Törökbálinton fognak több időt tartózkodni.

"Törökbálinton van egy otthonunk [...], le fogunk járni Nyíregyházára ugyanúgy, de a központ most már ez lesz."
 

 

A post shared by Szabo Zsofi (@szabozsofi) on


Zsófi egyelőre nem tervez teljes munkaidőben dolgozni, és amíg Mendel be nem tölti a harmadik életévét, nem is szeretne mindennap bejárni a munkahelyére. A Fókusz kamerái megörökítették, amikor Zsófi visszatért a Story Extra szerkesztőségébe:

A sztáranyuka a Reggeliben is vendégeskedett a minap, ahol kiderült, hogy rengetegen támadták őt, amiért ilyen hamar munkába állt, de megnyugtatta követőit:

"A Story Extra felvétele körülbelül három és fél órát vesz igénybe utazással és sminkkel együtt."
 

Ráadásul nincs is mindennap forgatás:

"Egy ideig most váltjuk Petrával egymást."
 

Amikor pedig csak teheti, igyekszik magával vinni Mendelt is.
 

Vajon lesz kistesója Mendelnek? Zsófi ezt is elárulta a Reggeliben!

"Szeretnénk, de most az van, hogy vannak feladataim, meg tényleg, Mendel még nagyon kicsi." - nyilatkozta az anyuka, aki rengeteg időt igyekszik elsőszülött gyermekének szentelni.

Legnézettebb videók